» »

GPRS povezava nokie ngage in pc prek bluetooth

GPRS povezava nokie ngage in pc prek bluetooth

fifi22 ::

Folk, prosim za pomoč. Imam pa sledečo težavo: z nokio n-gage mi nikakor ne uspe na računalniku vzpostaviti GPRS klicne povezave preko bluetootha. Zanima me, če ma kdo to rešeno in na kanšen način, predvsem me zanima, če je potrebno inštalirat najnovejše gonilnike za modem v tem aparatu, ker priloženi ne delujejo. Imam sicer informacijo, da samega modema pri bluetooth povezavi ni potrebno inštalirat, ampak le sam bluetooth adapter, a preko mojega računalnika povezave v nobenem primeru ne delujejo. A je možno, da bi moru nadgradit software na samem aparatu? Še to, GPRS na samem aparatu mi deluje normalno, nastavitve v aparatu so pravilne in folk na tehničnih informacijah na Mobitelu ne ve kaj bi lahko bilo narobe. Enkrat se mi je sicer uspelo povezat na mojem compu in tudi na compu od mojga frenda, samo zdej mi pa spet ne deluje! Prosim za kakšne konstruktivne predloge, tnx vnaprej. Pa tisti, ki mate prek n-gage pa bluetooth net, dejte mal povedat kok je zadeva kej stabilna pri povezovanju.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

2010 leto 4G

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
304960 (2744) slitkx
»

Mobitel vs. Simobil in Nokia E50 vs. Nokia 6300

Oddelek: Mobilne tehnologije
333213 (2636) glinik
»