Forum » Programska oprema » Hotmail mi pošilja viruse
Hotmail mi pošilja viruse
Matev ::
Hotmail mi dnevno (tudi večkrat na dan) pošilja viruse na naslove ki so bili v adresarju hotmaila.
naslove sem zbrisal in počistil hotmail kolikor se je dalo - a virusi še kar prihajajo iz mojega hotmail naslova - grrrrr
sila nadležno
a se da terminirati ta pof.... hotmail ?
zadnja stvar ki si jo želim je ta, da ljudje stalno dobivajo viruse iz mojega naslova
naslove sem zbrisal in počistil hotmail kolikor se je dalo - a virusi še kar prihajajo iz mojega hotmail naslova - grrrrr
sila nadležno
a se da terminirati ta pof.... hotmail ?
zadnja stvar ki si jo želim je ta, da ljudje stalno dobivajo viruse iz mojega naslova
svencbir ::
Na Hotmail-u ni nobenega virusa 99.8 % verjetnost je da ga imaš ti na svojem računalniku in ga pošiljaš preko Outlook-a. Uporabi NOD ali pa kateri drugi AV.
Matev ::
hmmm
virusi prihajajo k meni od mojega hotmail računa
pri meni pa virusa ni ker imamo v firmi firewall pa oh in sploh antivirus zaščito (tudi tisto kar pride ni virus amapak samo obvestilo o prestreženi in izločeni pošti z virusom od mojega hotmail računa)
virusi prihajajo k meni od mojega hotmail računa
pri meni pa virusa ni ker imamo v firmi firewall pa oh in sploh antivirus zaščito (tudi tisto kar pride ni virus amapak samo obvestilo o prestreženi in izločeni pošti z virusom od mojega hotmail računa)
BigWhale ::
Hotmail ti kar sam od sebe ZELO verjetno ne posilja virusov... viruse ti posiljajo tvoji prijatelji, ki te imajo v addressbooku...
Tako gre to ponavadi...
Prav tako ostali, ki dobijo te viruse 'od tebe', jih dobijo od tistih, ki te imajo v addressbooku...
Tako gre to ponavadi...
Prav tako ostali, ki dobijo te viruse 'od tebe', jih dobijo od tistih, ki te imajo v addressbooku...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
MasterMind ::
Jaz tut dobivam obvestila o virusih itd. (kukr češ, d sm to jaz poslal). In nimam ngenga AV, Firewalla... Ampak mam Linux . Tko, d pride samo do enga logičnega zaključka... D virus, k se razpošilja se razpošilja pod tvojim e-mail naslovom. In ti ga nisi sploh poslal... (in on se ni poslal preko tvojega maila)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2931 (2820) | jurre |
» | SPAM E-mail z mojega računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1055 (788) | M&M |
» | Google račun z mojim Hotmail naslovomOddelek: Omrežja in internet | 1695 (1572) | naKljuchni |
» | Hotmail - pozabil gesloOddelek: Pomoč in nasveti | 3605 (2919) | BuBBle.D |
» | določena oseba mi stalno pošiljanj viruseOddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1065) | waters |