Forum » Izdelava spletišč » orodje za izdelavo...
orodje za izdelavo...
Sp00n ::
zivjo ! :)
znaima me cisto en majhen nasvet namrec katero orodje priporocate za izdelavo spletne strani in katera so najboljsa za izdelavo v html in falshu ?
so to macromedia dreamwaver , frontpage ali drugi ?
najlepsa vam hvala za odgvor in pomoc !
znaima me cisto en majhen nasvet namrec katero orodje priporocate za izdelavo spletne strani in katera so najboljsa za izdelavo v html in falshu ?
so to macromedia dreamwaver , frontpage ali drugi ?
najlepsa vam hvala za odgvor in pomoc !
- spremenil: kuglvinkl ()
JOKER ::
orje za izdelavo ... falshu !
Glede tega je tako, gledano iz mojega stališča.
Če si začetnik na tem področju je verjetno najbolje začet po malem z FrontPage, čeprav bo stran izgledala porazno, ampak le tako človek začne.
Drugi program oziroma pripomoček pa je program,ki si ga že omenil Macro Dreamweare MX 2004 ki je že bolj zahteven a kljub temu enostaven za uporabo. Nekateri pa prisegajo na ročno pisanje code in tako sem jaz tud začel.Ko stran končaš in narediš Validate pa mora bit brez napak, no ni glih tako "mora" ni pogoj, saj če pogledamo strani poznanih slovencev jim tudi strani ne Validirajo.
Uporabniki IE 6 tvojo stran vidijo normalno ostalim z drugimi brskljalniki pa jim povzroča preglavice oziroma ni tako kot bi moglo bit, saj jim dele tvoje template razmeče po monitorju .
Dreamweaver si lahko 30 dnevno verzijo snameš TUKAJ.
Veliko sreče .... Joker
Glede tega je tako, gledano iz mojega stališča.
Če si začetnik na tem področju je verjetno najbolje začet po malem z FrontPage, čeprav bo stran izgledala porazno, ampak le tako človek začne.
Drugi program oziroma pripomoček pa je program,ki si ga že omenil Macro Dreamweare MX 2004 ki je že bolj zahteven a kljub temu enostaven za uporabo. Nekateri pa prisegajo na ročno pisanje code in tako sem jaz tud začel.Ko stran končaš in narediš Validate pa mora bit brez napak, no ni glih tako "mora" ni pogoj, saj če pogledamo strani poznanih slovencev jim tudi strani ne Validirajo.
Uporabniki IE 6 tvojo stran vidijo normalno ostalim z drugimi brskljalniki pa jim povzroča preglavice oziroma ni tako kot bi moglo bit, saj jim dele tvoje template razmeče po monitorju .
Dreamweaver si lahko 30 dnevno verzijo snameš TUKAJ.
Veliko sreče .... Joker
Da ne boš predolgo iskal po internetu "Macro Dreamweare MX 2004"
Išči raje "Macromedia Dreamweaver MX 2004"
Išči raje "Macromedia Dreamweaver MX 2004"
Let\'s make some soap ...
Iztok Smolic ::
Jaz ti prporočam da se bolj posvetiš grafiki - kodo bos kmal pokapiral, oz. ce bos delal z DW je sploh ne rabiš znat ...
dr_gee ::
v frontpagu se da že kr uredu stran narest
Začni z Dreamweaverjem, saj ni tako težek za uporabo kot pravijo, vendar sproti pregleduj strani z Validatorjem. Ko boš pa mel kodo v malem prstu pa lahko spletno stran spišeš v Notepadu ali katerem drugem(beri: zmogljivejšem) urejevalniku...
Za Flash pa mislim, da drugih programov kot sta Macromedia Flash in Swish ni.
Tody ::
za Flash je malo morje programo kot je Swish samo treba jih je najdit recimor na download.com al pa kej....
Drugače pa izdelovanje spletne strani je 90% ideje in 10 % vsega ostalega.... Sej ni ti lih treba izumit tople vode toda ne kopiraj strani
Drugače pa izdelovanje spletne strani je 90% ideje in 10 % vsega ostalega.... Sej ni ti lih treba izumit tople vode toda ne kopiraj strani
JOKER ::
BTW: sem mu podal link.
Tako je: Macromedia, pa še link sem mu dal .
Hvala, da si popravu tipkarkega škrata
Hvala, da si popravu tipkarkega škrata
Začni s kakim Dreamveawerjem, ko boš pa bolj advanced pa uporabi kak Text Pad...
Jaz ga uporabljam že dolgo in je zakon!
Jaz ga uporabljam že dolgo in je zakon!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dreamweaver pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1989 (1654) | Tody |
» | Ocenite mojo spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2115 (1724) | Brilko |
» | Izdelava strani z xmlOddelek: Izdelava spletišč | 1385 (1330) | cryptozaver |
» | DreamweaverOddelek: Programska oprema | 1689 (1431) | MaverickT |
» | Kateri program za spletno stranOddelek: Pomoč in nasveti | 3666 (3453) | 3LeR. |