Forum » Programska oprema » Cd z dolgimi imeni mp3 datotek
Cd z dolgimi imeni mp3 datotek
Maxxo ::
Pozdravljeni!
Zanima me, s katerim programom in kako se posname mp3 cd tako, da niso odrezana dolga imena datotek. Če razložim na praktičnem primeru: imam avtoradio ki prikaže 64 znakov dolga imena datotek (vključno s končnico). Cd sem poskusil posneti v Nero-tu z načinom mp3 album in prav tako z načinom podatkovni cd, vendar so v vsakem primeru datoteke odrezane že pri približno 15. znaku.
Vnaprej hvala za odgovore in lep pozdrav.
Zanima me, s katerim programom in kako se posname mp3 cd tako, da niso odrezana dolga imena datotek. Če razložim na praktičnem primeru: imam avtoradio ki prikaže 64 znakov dolga imena datotek (vključno s končnico). Cd sem poskusil posneti v Nero-tu z načinom mp3 album in prav tako z načinom podatkovni cd, vendar so v vsakem primeru datoteke odrezane že pri približno 15. znaku.
Vnaprej hvala za odgovore in lep pozdrav.
Binji ::
Si probal oznacit tisti mode2 pa ISO level2 v nastavitvah za cd? Si dal v view meniju moznost na original?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus? Spremeba vseh imen datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1275 (614) | Hayabusa |
» | V Nemčiji patent za FAT neveljaven, veljaven in spet neveljavenOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 12579 (10041) | jype |
» | Ameriški patentni urad je Microsoftu odobril patent za FAT datotečni sistemOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 5560 (4118) | darkolord |
» | Autoradio MP3Oddelek: Zvok in slika | 1253 (939) | LojzePek |
» | dos programcekza dolga win imenaOddelek: Programska oprema | 828 (731) | pivmik |