» »

Siol koda

Siol koda

ddeben ::

Nevem če ta tema spada u ta oddelek ampak vseen... Zadnjic ko mi je siolovec neki za siol tv pripravljal je rekel, da je lahko tisti Amino daljinec univerzalni daljinec, ampak da se rabi nekaj pritisniti in potem vtipkati neko kodo. Je pa tudi rekel da bi naj ta koda bila zraven navodil za uporabo. Nisem je dobil. Torej ce kdo ve kako in kaj. na plano z besedo. 0:)

hruske ::

REDIRECT TO> 080 1000

ddeben ::

Mislis da mi bojo povedal?:\

hruske ::

Najprej njih vprasaj, ker pri njih placujes podporo, torej tudi tiste, ki so tam, da ti kaj razložijo.

Microsoft ::

No, bom jst tole temo izkoristil za moj problemcek.

Narocil sem ADSL, podpisano pogodbo pa sem nazaj dobil nekje 20. prejsnega mesca. Zdej sem izracunal, da imajo casa nekje do 3. junija, potem postanem nesramne.

No, pac klicem na siol, kje je postopek. Oni recejo, da je pri njih VSE ze nareto in napotijo na telekom.
Tam se pol nekot premotam, da me zveuejo na lokalni nivo (Celje v mojem primeru). Tam potem opisem, da me zanima, kje so kekeci, da bi rad, da pridejo,... Ona me vprasa, ce sm dobil ze CD in recem de ne. He he, pink-ponk gre naprej.
No, dans pa poklicem na siol. Povem zgornjo zgodbo, potem pa se stevilko, da precekira. In zdej sta tu dva problemcka. On mi je zatrdil, da so mi poslali CD, sam jst ga se nism dobil. Tudi ne kazga listka, da me kej na posti caka. Potem je se rekel, da nimajo kontaktne stevilke. Zdej ne bom trdil, da sem jo napisal, sam a je mogoce tako tezko poklicat stevilko, na katero se bo ADSL prsteku, al ka? Banalno.
Pol sm mu se reku, da ce lahka tan nekot uredi, da bi mi poslal se enkrat CD, pa je reku, da nima dostopa do baze... Eh, pol pa sej stevilko, da bojo vedl, kje sm dosegliv. Tidu ne gre...

Zanimivo je se blo to, da me je tip vprasal, katere operacijske uporabljam. Recem Windows 2k, potem pa pogovor naprej (in tudi prej), pri cemer Win2k nima nobene veze. :)))

Zdej morm pocakat, da pride ta pondelk, pa da spte poklicem, pa da me zvezejo na administracijo. Sam prejsnic se je izkazalo, da sm prav s tem koncno resil eden izmed problemov. Namrec, leta 2002 sem poskusal dobit ADSL, sam ker smo predalc od postaje, ni delal. Potem sm pa letos klical na administracijo, da kak to da mi ne poslejo nove pogodbe (tisto, ko na njihovi strani neki zipolnjujes). On pa rece.... ja, je ze bila poslana 23.7.2002. WTF!!! A on mislijo, da posta dve leti posila. Mislim ej, spet podn. Po sm kr pr njem narocil, da mi poslejo te papirje.

No, dejte ADSLjevci povedat, kdaj ste dobl CD? Jst sm ga prvic dobil, sam je zdej ze 2 leti in se en spomnem, kak je prsu. Je tud zanimivo (kolker sm jst stekal), da se vsak CD med sabo razlikuje, ker bi nej bla neka koda gor. Tak nekak mi je on rekel. Ker jst sm mu rekel, da mam CD ze od prej, sam da ne vela, ker neki z kodo ne bi slo... Sam se mi to mal cudno zdi, da bi za vsazga posameznika posebi CD stancal.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Vikking ::

če maš xp-je ne rabiš cd-ja za adsl! prav tako je tist programček totalno neuporaben in zanič! bolje uporabit drugega!!! zato te je vprašu za OS kerga maš! ker ta programček deluje samo na win98!!!

Gwanaroth ::

CDji so vsi enaki.. poleg CDja pa dobis pogodbo, na kateri sta aktivacijska sifra ter koda, katere pa rabis za registracijo.. zato je verjetno operater na allmighty 080 1000 zabluzil, da se CDji razlikujejo po kodi.. torej po njegovi logiki bi morali za vsakega narocnika posebej izdat unikaten cd ? :)))) Res so nori.

Jst mam tudi dokaj slabe izkusnje s Telekomom in SiOLom.. dokler nisem stvari dal v medije (TV, casopisje), naredu antireklamo, ni blo nic..

Tu je se link do clanka, ki je bil objavljen v casopisih Delo, Oko ter Briski casnik. Poslan je bil tudi na lokalno TV Primorka, kjer so naredili celo reportazo..
Bom v kratkem zripal iz VHS v DivX pa vam bom pokazal :D

LP.
Lights often keep secret hypnosis..

OldSkul ::

Tu imaš link kjer so kode!
http://www.siol.net/tv/docs/navodila_2....

Lp

Ahiles ::

K men so prisli montirat zadevo like 5-6 dni kasnej kokr sem na telekomu pustu pogodbo (cdja in cifre od siola pa se ni blo je tip reku da bi mogu siol to po posti poslat) Pac sem na siol poklical eno drugo cifro k so mi jo dal. Tip je pol prek telefona naredu acc in sem se isti dan meu adsl.
Posto od siola sem pa dobu 1-2 tedna kasnej ko sem ze veselo uporablu adsl. Kabl(teletv) sem pa tud isti dan fax na siol poslal pa prekinjam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Volja ADSL (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
13312187 (6355) angus255
»

SIOL trio paket

244471 (3210) Matheeew
»

Adsl in oddaljenost od centrale

463791 (2752) PROTOTIP
»

čakanje na priklop ADSL

111347 (1104) Microsoft
»

vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )

14013478 (10955) Bakunin

Več podobnih tem