Forum » Kaj kupiti » Kateri ROUTER za staticn IP in 2 racunalnika?
Kateri ROUTER za staticn IP in 2 racunalnika?
WhiteWolf ::
Jutr bi naj dobil ADSL in nameravam danes kupit en router, ker bom potem presel na staticn ip. Doma sta dva racunalnika.
Bo tale router vredu,
- P2P bom poganjal samo na enem racunalniku (na mojem), ker mama sam surfa po netu.
- postaljal bom server za doloceno igro in bom rabil nastavit forrward port
Je ta router vredu?
http://www.com-shop.com/article.asp?Art...
Bo tale router vredu,
- P2P bom poganjal samo na enem racunalniku (na mojem), ker mama sam surfa po netu.
- postaljal bom server za doloceno igro in bom rabil nastavit forrward port
Je ta router vredu?
http://www.com-shop.com/article.asp?Art...
ferdo ::
točno tega imam jzt!
kupi.
Imam tudi 8portni switch od planeta in zadeva deluje še nikoli problem znjima. na to lahko trenutno priklopim do 7 računalnikov, lahko jih pa 20, tako imam nastavljeno od ISPja :), mi je to njihov serviser poštimu, priden dečko.
kupi.
Imam tudi 8portni switch od planeta in zadeva deluje še nikoli problem znjima. na to lahko trenutno priklopim do 7 računalnikov, lahko jih pa 20, tako imam nastavljeno od ISPja :), mi je to njihov serviser poštimu, priden dečko.
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
.: I can`t believe the news today :.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ferdo ()
Gapi ::
Ja router je ta stvar ki jo ti iščeš. Vsak router ki se sedaj prodaja po trgovinah bo vredu.
No person is rich enough,to buy back his past.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kateri wifi adapter za stacionarca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2125 (1840) | louser |
| » | Wi-Fi - dve dostopne točkeOddelek: Omrežja in internet | 1852 (1605) | snipex |
| » | ModemOddelek: Pomoč in nasveti | 998 (879) | sostarpof |
| » | Linksys WRT54GL dober za Xtreamer?Oddelek: Omrežja in internet | 1464 (1354) | ABX |
| » | Kateri usmerjevalnik(router)?Oddelek: Kaj kupiti | 5809 (4606) | KandazaR |