Forum » Elektrotehnika in elektronika » Univerzalni daljinski upravljači in kode
Univerzalni daljinski upravljači in kode
bkreutz ::
Zanima me, kako je s kodami za univerzalne daljinske upravljače; so iste na vseh daljincih ali se spreminjajo odvisno od proizvajalca.
Kupil sem od Heitech-a upravljača, a mi na moji Iskra televiziji ne dela. Sicer sem dobil zraven kode, a za iskro jih ni. Če so te kode univerzalne, se jih potem da kje na internetu najdet in ali lahko ugotovim to kodo iz original daljinca?
Kupil sem od Heitech-a upravljača, a mi na moji Iskra televiziji ne dela. Sicer sem dobil zraven kode, a za iskro jih ni. Če so te kode univerzalne, se jih potem da kje na internetu najdet in ali lahko ugotovim to kodo iz original daljinca?
Phoebus ::
Vsak univerzalni daljinc ma "discovery mode" kjer tipkaš (on pa menja kode), dokler tipka ne prime. Preberi navodila za daljinca.
Coinbird ::
Jaz mam univerzalca od Vivanco pa išče na čisto easy način -> vklopiš skeniranje pa gledaš tv sprejemnik, ko se kaka lučka utripne ali kaj podobnega, pritisneš tipko in si zapomni. Vse sem mel nastavljeno v petih minutah
Itaq ma Iskara, Gorenje vse standardizirano. Tak da sploh ni blema.
Itaq ma Iskara, Gorenje vse standardizirano. Tak da sploh ni blema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Daljinec in redka TV IskraOddelek: Zvok in slika | 3963 (3751) | zuz3k |
» | Univerzalni daljinecOddelek: Zvok in slika | 15800 (10132) | Slash#1 |
» | Onkyo TX-SR508 standbyOddelek: Zvok in slika | 4454 (3982) | jerry2000 |
» | daljinec za aminoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3453 (3373) | korenje_ver2 |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5949 (4522) | kulSMS |