Forum » Loža » Mravlinci in roze
Mravlinci in roze
Tic ::
Zivjo.
Ma smo bli na balkonu, pa sem prnesu en fruc, da bomo neki pil. Zadeva je bla ze stara, pa sm su po novga, tega sem pa kr k rozam zliu, k je bla itak suha zemlja. No skratka, zgleda da je sladkor v frucu privabu mravljince in zdej se tam zbirajo. Mogoce misljo clo mravljisce narest, nevem no. Zdej a to kej skodi rastlinam al pustim prmer use skp?
Lp, Tic
Ma smo bli na balkonu, pa sem prnesu en fruc, da bomo neki pil. Zadeva je bla ze stara, pa sm su po novga, tega sem pa kr k rozam zliu, k je bla itak suha zemlja. No skratka, zgleda da je sladkor v frucu privabu mravljince in zdej se tam zbirajo. Mogoce misljo clo mravljisce narest, nevem no. Zdej a to kej skodi rastlinam al pustim prmer use skp?
Lp, Tic
persona civitas ;>
Caligula ::
Oni majo zdej tm svoj Gavioli
T sam zahtevi ,da majo najmanj 100 Evrov na dan pa vse kul...
T sam zahtevi ,da majo najmanj 100 Evrov na dan pa vse kul...
OnTheMic ::
Hja, če jim je ta Gavioli tako všeč, bodo slej ko prej ugotovil, da ni varno po zabavi sesti za volan ves nažgan, tko da bodo rajši kar v Gavioliju prespal. Še več, raje se bodo vanj kar preselil (ko bi bili tudi ljudje tako iznajdljivi)... če pa se bodo vanj preselil (beri: novopečeno mravljišče), potem bo šla rastlina vsekakor po gobe.
Ampak pustmo zdej rastlino, tebe bi moglo veliko bolj skrbet za stanovanje !!!
Če se ti utaborijo na balkonu, bodo prav kmalu našle pot do kuhinjskih dobrot... pol si pa pečen
LP
Ampak pustmo zdej rastlino, tebe bi moglo veliko bolj skrbet za stanovanje !!!
Če se ti utaborijo na balkonu, bodo prav kmalu našle pot do kuhinjskih dobrot... pol si pa pečen
LP
Caligula ::
Biokill dela stale. Lepo do trgovine, pol sam pospricas tam kjer obicajno potujejo in nic vec tezav. Ni strupen, nima vonja,.. skratka zakon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ose (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 37630 (6892) | BorutO |
» | Ljubitelji pikantne hrane (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Loža | 252955 (37538) | FireSnake |
» | Mravlje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12996 (10600) | radmannsdorf |
» | FaraonkeOddelek: Loža | 10180 (4984) | Compufreek |
» | TDPOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2886 (2886) | CCfly |