Forum » Omrežja in internet » internet preko električnega omrežja
internet preko električnega omrežja
cresja ::
Danes sem zvedel, da ne ni morem imeti ADSl-ja. Pa tudi kabelske še doglo nebom videl.
Zdaj me pa zanima ali kdo ve, če je mogoče imeti internet preko električnega omrežja in kdo to ponuja?
Hvala!
LP
Zdaj me pa zanima ali kdo ve, če je mogoče imeti internet preko električnega omrežja in kdo to ponuja?
Hvala!
LP
matter ::
Prek elektrike še dolgo nebo.
Obstaja pa možnost da od najbližjega kolega ki ima adsl vzpostaviš wireless LAN.
Obstaja pa možnost da od najbližjega kolega ki ima adsl vzpostaviš wireless LAN.
Vikking ::
preko elektrike je možna samo mreža, kar se že prakticira in se tudi eno slovensko podjetje ukvarja z prodajo teh naprav, za omrežje preko električnih vtičnic!!!!
ABX ::
Bo prej prišel EDGE in UMTS kot pa to čudo preko elektrike.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ABX ::
Searching...EDGE
Not found
Searching...UMTS
Not found
Ne EDGE ne UMTS signala ne najdem. (Baje da so ga zasledili v LJ, tuki 100% ga ni).
Not found
Searching...UMTS
Not found
Ne EDGE ne UMTS signala ne najdem. (Baje da so ga zasledili v LJ, tuki 100% ga ni).
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router 3G za Edge signal mobitelOddelek: Strojna oprema | 4481 (4225) | todman74 |
» | T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.PaketOddelek: Omrežja in internet | 2811 (2468) | jerriho |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3029 (2153) | Pesimist |
» | Mobitel UMTS ali Simobil VodafoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3671 (2980) | flipflop |
» | Ker Kekec bo plaču 15.000 sit /mesec za UMTS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7539 (5920) | CaqKa |