» »

OC notebook

OC notebook

R0K ::

A se da OC notebooka od toshibe?

Aljo1 ::

Kaj pa se bo takrat zgodilo s tvojo baterijo. Mislim da jo boš še veliko hitreje porabil.

ja kaj pa gretje proca to bi bla temp veliko večja a bi zdržal?Tu imam v mislih celerona 433. A bi sou na 500

Tomi ::

Sicer dvomim, da ima senzor, ampak daj si MBM dol, poglej temperaturo procesorja in če je pri polnem delu več kot recimo 50C, verjetno ne. Ker hlajenje pri prenosnikih je bolj slabo, pa se vse je zelo stlačeno notri. Poleg tega so procesorji za notebooke malo underclockani, ker bi se greveč greli. Sicer pa poskusi ( če matična omogoča ), pa boš videl. Samo potem lahko računaš na malo manj delovanja..
Po mojem mnenju se ne izplača..
metrodusa.blogspot.com

slycer ::

Notebooka se raje ne spravi navijati, ker če kaj gre po gobe, ga boš lahko enostavno vrgel stran, če ti bo šla v nič plata. Drugače pa še za baterijo ni preveč zdravo.

p.s. Aja kaj pa hlajenje? Pa ja ne boš spravljal v notebooka kakega Volcanota ali pa Orba>:D. OK hec. Ampak ne pozabi, da notebooki niso bili narejeni za overclockanje in tudi prostora za kake hladilnike ni v njih.
Govoril sem.

sej jst sem spraševal zaradi segrevanja proca in se ugotovil da ga pač nebom navil

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP story (burn in hell)

Oddelek: Pomoč in nasveti
262134 (1308) Pyr0Beast
»

Notesnik 200K

Oddelek: Kaj kupiti
493683 (2629) Jan987
»