Forum » Zvok in slika » Odkodiranje satelitskih programov
Odkodiranje satelitskih programov
linker ::
Zanima me, kako se da najlažje odkodirati satelitske programe. Na računalnik imam že priključen sat reciever. Imam TV- kartico Zoltrix.
damian ::
http://www.sibila.si/telstar/pc-tv/soft/
S programom hVCPlus mi uspe dobiti Cartoon, Chanel 5 (al neki tazga) ter Sky-je (pri teh je slika slaba...ce te res zanima kaksen fuzbal na sky sportu drugace pa...). S Pubsom mi uspe odkodirati Premire (ne vem zakaj ni zvoka...). Sicer pa...vse in se vec pise na zgornji strani. (v slovenscini)
S programom hVCPlus mi uspe dobiti Cartoon, Chanel 5 (al neki tazga) ter Sky-je (pri teh je slika slaba...ce te res zanima kaksen fuzbal na sky sportu drugace pa...). S Pubsom mi uspe odkodirati Premire (ne vem zakaj ni zvoka...). Sicer pa...vse in se vec pise na zgornji strani. (v slovenscini)
Daedalus ::
Pejd pogledat sem
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Francelj: Guillemot Maxi TV Video 3
aja....dase dobit se cel kup programov za odkodiranje, vendar so v nemskem jeziku, tko da nimam, vsaj jaz od njih nobene koristi
aja....dase dobit se cel kup programov za odkodiranje, vendar so v nemskem jeziku, tko da nimam, vsaj jaz od njih nobene koristi
nimam pojma....uporabljam tiste s prilozenega Cdja. Je pa res, da sem mel velik problemov, ker mi je zajebavala naveza maticna plosca Abit BE6-II in sound blaster live 1024.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dekodiranje sat programov!Oddelek: Zvok in slika | 5591 (3428) | J`Mavr0 |
» | Kako s SkyStar 2 odkodirat programe (npr. premiere)???Oddelek: Strojna oprema | 1666 (1502) | Freelancer |
» | kartica za Digitalno satelitskoOddelek: Kaj kupiti | 4655 (4031) | ts |
» | Snemanje zvoka na Tv tuneru, odkodiranje kanalovOddelek: Zvok in slika | 1708 (1410) | gumby |
» | Odkodiranje TV programovOddelek: Zvok in slika | 7954 (7092) | mojsterpeter |