Forum » Strojna oprema » comp se ne šrižge
comp se ne šrižge
Klemenn ::
Jo mam eno ful veliko težavo. (spet ) Ko prižgem računalnik se mi včasih noče pržgat in mi samo lučka pri resetu začne utripat. Včasih pa dela normaln. Kaj nardit
Aljo1 ::
A maš overclockaniga??
Npr če v BIOSU povečam fsb (msi6340), na nekaj več se mi računalnik obnaša kakor tebi. OK če pa je mrzel pa se zažene. Imam Durona in finta naj bi bila v premajhni napetosti za procesor, ki se pa včasih, če se mu zdi tudi zažene. Meni pomaga če držim insert tipko in resetiram računalnik.
Npr če v BIOSU povečam fsb (msi6340), na nekaj več se mi računalnik obnaša kakor tebi. OK če pa je mrzel pa se zažene. Imam Durona in finta naj bi bila v premajhni napetosti za procesor, ki se pa včasih, če se mu zdi tudi zažene. Meni pomaga če držim insert tipko in resetiram računalnik.
OZZY ::
Kokr je apj reku. Če maš navitega malo povečaj voltažo na procesorju POtem pa Povej a je to potem rešilo tvoje težave.
Go with the flow.
ChiefThunder ::
pa povej če maš grafično kj navito, tud kontakte na plošči preglej.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Klemenn ::
Nč nimam navito, ne procesorja ne grafične (na žalost) računalnik sem že nkrat komplet razdru in ga spet sestavu pa se mi še zmeram isto dogaja. MAM PA NASLEDNJO KONFIGURACIJO.:
celeron 466
na plati voodoo 3 2000 8mb pci, isto naplati sb 128
6,4 2,1 dva diska
teac 8x8x32
cd rom 24
disketnik
stvar ne dela. Zmeram no
celeron 466
na plati voodoo 3 2000 8mb pci, isto naplati sb 128
6,4 2,1 dva diska
teac 8x8x32
cd rom 24
disketnik
stvar ne dela. Zmeram no
linker ::
Jaz imam podobno težavo, le da meni svetijo lučke normalno, zaženejo se venti, disk, cdrom, potem pa se monitor ne vklopi. Včasih 3 tedne nimam problemov, drugič ga 20 minut prižigam. Je mogoče kriv NAPAJALNIK?
Link me!
linker ::
Ja saj jaz tudi tako pravim: če bi blo kaj pokvarjeno, nebi delalo, ane?
ne pa da enkrat ja, enkrat pa ne.
ne pa da enkrat ja, enkrat pa ne.
Link me!
Paramedic ::
Sigurno je napajalnik kriv. Sej to so simptomi - včasih dela, včasih ne. Ni nujno, da je pokvarjen, lahko da je zaprašen, prešvoh...
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6283 (5633) | Uporabnik-6 |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (723) | mailer |
» | navijal sem intel quad core q9300 2.5mhz in računalnik se ne prižge večOddelek: Navijanje | 2755 (2045) | SATI |
» | Matična plošča in počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2246 (1958) | markomad |
» | Navijanje Athlona XP 2500+ BartonOddelek: Navijanje | 3457 (2363) | boštjan |