» »

Je kdo Upgradal Win98SE ..

Je kdo Upgradal Win98SE ..

fruti ::

Zanima me ce je komu uspelo Upgradat Win98SE tako da je samo zbrisal Win.com ... in ponovno po ČEZ... instaliru Win98SE .... brez da bi mu javilo pri 17% SUWIN ... eror :)
?

LP
Bostjan!

Dr_M ::

a ti bi win98se upgrejdu na win98se??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

DR_M ja ... ce se nerazumeva .. povozu bi jih seenkrat cez ... da bi ostale vse ikonce in vse nedotaknjeno nekako bi jih POPRAVIL ... ce me razumes ?

hm..nevem...jest sm to ucas delu, brez da bi kej brisu (in vedno brez problema), edin ikone je treba popravt. se mi zdi... :)

Dej se spomn :) ---- moras zbrisat win.com ... ce ne ti noce sploh instalacije zagnat :)

aja...nism nikol brisu pa vedno je delal..
bootas z win95 oz win98 boot disketo in zalaufas setup iz cdja...to bi mogl dela.

Lith ::

zbriši še winver.exe pa bi moralo it, samo ne pričakuj čudežev od w98 instalacije, ker ni tako pametna kot XP, ki v resnici popravi

delfinus ::

Tist SUWIN sem tut js nekoc nekdaj imel pri ponovni istalaciji Windowsov. Nikakor ni sla instalacija iz CDroma in se je vedno ustavilo na tocno tem procentu s to napako. Resil sem, da sem instalacijo WIN98SE prekopiral na disk in instaliral od tam.

Glede brisanaja fajlov pa se zal ne spomnim. Pri popravilu Win98SE vsekakor ni potrebno pri upgrade iz Win98 na 98SE pa se zal ne spomnim (ze lep cas nisem tega pocel). Ce ne druga priporocam rename.

lp, D.

Pancho ::

win.com je treba pobrisat, če imaš win98se OEM verzijo. Ker se ta ne pusti imštalirat, če so gor že eni drugi windowsi - to pa ugotavljajo tako, da iščejo win.com. Lahko ga samo preimenuješ v karkoli (npr. winold.com), pa se bo zadeva inštalirala. Če pa imaš retail verzijo ti pa ni treba nč narest.
Vsekakor je najbolš, če zadevo pred inštalacijo skopiraš na disk in od tam poženeš setup. Ti vsaj ne teži za cd ob vsaki pizdariji.
Če imaš windowse preveč sesute, pa je najbolš, da jih inštaliraš na frišno (ni treba formatirat, lahko samo rename-aš windows in program files direktorija) in vse programčke še enkrat poinštaliraš. Glede ikon pa si lahko potem pomagaš tako, da pogledaš v mapo "c:\windows\desktop" sli "c:\windows\namizje" - odvisno al maš slo al eng verzijo.
Po mojih izkušnjah je to (inštalacijo na frišno namreč) najbolš narest, ker če jih samo povoziš ponavadi vso muko samo podaljšaš za nekaj dni.
I haven't failed, I just found 1000 ways that don't work...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Snemanje win98 brez CD-ROM-a

Oddelek: Operacijski sistemi
171692 (1443) Lincolin
»

Windows 98 - NUJNO

Oddelek: Operacijski sistemi
202226 (2054) ToniT
»