Forum » Pomoč in nasveti » Internet Explorer 6 SP1 - Windows XP
Internet Explorer 6 SP1 - Windows XP
jan10 ::
Pozdravljeni!
Imam naslednji problem:
formatiral sem disk, instaliran windowse XP + service pack 1, pregledal spyware z ad-aware, f-secure, norton antivirus, panda titanium, cwshreder, hijackthis in nic. Instaliral sem tudi 4 popravke (critical...vmes tudi za virus Sasser)
Internet Explorer se mi od zdaj naprej po normalnem bootu v windowse vklopi sele po priblizno 30 sekundah .... razlog: caka na ZAGON ADSL-a, ne vem zakaj se mi to dogaja... preje preden sem formatiral disk, se je INTERNET explorer ZAGNAL skupaj z ADSL-om (username/password na SIOL) prakticno takoj, sedaj pa dolgotrajno cakanje. IE6 se odpre vendar caka na... zagon okenca kjer se priklopi ADSL na SIOL. Ce probam samodejno odpreti My Network Places ...tudi cakam 30 sekund....vedno le na zacetku po zagonu windowsov.
Kaj predlagate?
Imam naslednji problem:
formatiral sem disk, instaliran windowse XP + service pack 1, pregledal spyware z ad-aware, f-secure, norton antivirus, panda titanium, cwshreder, hijackthis in nic. Instaliral sem tudi 4 popravke (critical...vmes tudi za virus Sasser)
Internet Explorer se mi od zdaj naprej po normalnem bootu v windowse vklopi sele po priblizno 30 sekundah .... razlog: caka na ZAGON ADSL-a, ne vem zakaj se mi to dogaja... preje preden sem formatiral disk, se je INTERNET explorer ZAGNAL skupaj z ADSL-om (username/password na SIOL) prakticno takoj, sedaj pa dolgotrajno cakanje. IE6 se odpre vendar caka na... zagon okenca kjer se priklopi ADSL na SIOL. Ce probam samodejno odpreti My Network Places ...tudi cakam 30 sekund....vedno le na zacetku po zagonu windowsov.
Kaj predlagate?
Jok3r ::
Si si nastavu u network options IP da TI jih ne isce zmeraj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jok3r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TežavaOddelek: Omrežja in internet | 733 (688) | def0r |
» | Vista in počasen internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1274 (1179) | extr3m3 |
» | Zagon XP-jev - 1min mirovanje med zagonomOddelek: Operacijski sistemi | 2161 (1582) | SimplTech |
» | Zagon Windows pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2523 (2013) | Gundolf |
» | Nenavadno dolgo zaganjajne winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1706 (1299) | Dean2 |