Forum » Programska oprema » Photoshop 7.0 problem
Photoshop 7.0 problem
SonGoku ::
Lep pozdrav!
Pojavil se mi je problem pri zagonu programa photoshop, ki sem ga medtem spekel že dvema sošolcema. V datoteki legal sem prebral, da ob 2kratnem kopiranju katerega koli fila, program več ne bo deloval. Pol sn reko sošolcu (enemu drugemu) da mi je speko isti fotošop, ki ga predtem, še nikomur ni spekel. Pa spet ista pesem ->ne odpre ga.Kaj bi tu bil problem oz. kako prelisičiti photoshop?
Hvala in lp!
Pojavil se mi je problem pri zagonu programa photoshop, ki sem ga medtem spekel že dvema sošolcema. V datoteki legal sem prebral, da ob 2kratnem kopiranju katerega koli fila, program več ne bo deloval. Pol sn reko sošolcu (enemu drugemu) da mi je speko isti fotošop, ki ga predtem, še nikomur ni spekel. Pa spet ista pesem ->ne odpre ga.Kaj bi tu bil problem oz. kako prelisičiti photoshop?
Hvala in lp!
Slowenc ::
Še en optimist več.
Kaj si mislil s tistim da ti ga ne odpre? Kaj ti ne odpre? Katere pesmi ti ne odpre?
Kaj si mislil s tistim da ti ga ne odpre? Kaj ti ne odpre? Katere pesmi ti ne odpre?
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni dovolj spomina za slikoOddelek: Programska oprema | 1596 (1241) | amacar |
» | Napaka pri odpiranju .psd fajla - prosim za pomočOddelek: Programska oprema | 749 (650) | SkyEye90 |
» | problem v windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2190 (1708) | drinovcRok |
» | Linux po instaliranju ne morem formatiratOddelek: Operacijski sistemi | 2575 (2176) | CCfly |
» | Photoshop ne dovoli ponarejanja denarja?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4338 (4338) | Filo |