Forum » Strojna oprema » F_Audio
F_Audio
sawa ::
Imam eno tezavo in mikrofon mi ne dela.. Z mikrofonom je vse vredu.. Jaz sumim da je nekaj narobe pri konetorjih na maticni za F_Audio... Imam maticno gigabyte k8nsc-939...
Plosim pomagajte mi!
Lp!
Plosim pomagajte mi!
Lp!
asd
5er--> ::
Jaz sumim, da imaš v driverjih omogočeno 5.1 (ali kaj takega) oz. je mic na mute in zato "ne dela". (pa priklapljaj mic z zadnje strani pc-ja, ker ponavadi je sprednji vhod na ohišju nepravilno zvezan na matično)
emm v driverjih je nastavljeno na slusalke in mic ni na mute... saj priklapljam od zadnje strani...
tak naj bi blo za mojo plato.. samo nevem kak je to misleno zai.. Mam MIC IN konektor.. to pride verjetno na prvi..? pa pol je MIC VVC nekaj takega kam pa to pride..? na mic_bias? Pa zanima me se ce bi lahko to nardil da bi brez tega F_Audio vse laufalo... ker tega tak nea rabim..
LP!
tak naj bi blo za mojo plato.. samo nevem kak je to misleno zai.. Mam MIC IN konektor.. to pride verjetno na prvi..? pa pol je MIC VVC nekaj takega kam pa to pride..? na mic_bias? Pa zanima me se ce bi lahko to nardil da bi brez tega F_Audio vse laufalo... ker tega tak nea rabim..
LP!
asd
5er--> ::
mam nareto tak kot pise v manualu tale mic in na prvega pa gnd na drugega... pa noce delat... Pa lahko to kako brez tega F_AUDIO dela to..? ker bi to odstranil...
LP!
LP!
asd
vse mam tako kot si napisal... ampak ne deluje.. v driverjih ni mutan niti ce grem pod control panel -->sounds lala ... niti tam ni mutan.. zgublam upamnje
asd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop pinovOddelek: Strojna oprema | 1258 (837) | fruc900 |
» | zvočna kartica in kitaraOddelek: Zvok in slika | 4324 (3910) | DOOM_er |
» | slušalke/mic na sprednjem delu ohišjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1563 (1489) | 5er--> |
» | Vhod za slušalke spredaj na PC-ju ne delaOddelek: Zvok in slika | 3872 (3639) | mit3k |