Forum » Igre » Colin 4ka
Colin 4ka
Dobius ::
Se komu morda sanja kaj je narobe ker meni se igra noče in noče zalaufat... Imam xp 1800, 512 rama, ATI 9000 Pro. Ko zaženem se odvrti začetna animacija od codemastersov potem jo hočem prekiniti in vse skupaj vrže nazaj v winse! wtf? Probal sem že vse mogoče stvari: default player sem dal z bsplayerja na wmp (baje da je tudi to vzrok nekaterih problemov), zamenjal sem driverje z originalnih ATIjevih na zadnje Omega... Ne vem kaj naj še probam. Vse ostale igre mi delujejo normalno, prav tako nobenih problemov z drugimi stvarmi na kompiču. In še fora - kolegu isto (na xp2200 in P4 2,6)! Vsem drugim pa kot po čudežu dela normalno. Sem siguren da nima nobenih virusov gor in podobne nesnage. Imam pa kodeke ac3, xvid, divx... help. Rad bi vsaj probal kak je spil... :)
- zaklenil: Xplicit ()
Xplicit ::
a je spil original?
sicer je pa ze odprta tema o CMR4 -> KLIK
tako da tam zastavi vprasanje oz. mislim da je bil celo ze zastavljen - preberi si temo
zaklepam
sicer je pa ze odprta tema o CMR4 -> KLIK
tako da tam zastavi vprasanje oz. mislim da je bil celo ze zastavljen - preberi si temo
zaklepam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need for speed - Hot Pursuit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 18294 (6213) | B34ST |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39179 (28584) | Clubraider |
» | TOCA Race Driver 2 ... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7085 (4628) | gappee |
» | Suse winerack?Oddelek: Operacijski sistemi | 1238 (1011) | prix |
» | Metal Gear Solid 2 za PCOddelek: Igre | 1068 (899) | Fury |