» »

S-ATA disk instalacija problem!

S-ATA disk instalacija problem!

OmegaM ::

Dober dan!

Imam naslednjo tezavo.Nabavil sem nov disk S-ATA WD2000JD pa ga ne morem pripeti al kaj ze je.Plata je Asus A7V600.Ko pritisnem tab tipko mi pride noter v meni za pripetje itd itd itd.Disk mi najde, ko priklopim stari P-ATA disk pa grem v winse ga je lepo videti v upravitelju naprav, pa tudi drugace ga najde, samo v tistem meniju za S-ATA konfiguracijo se glih ne morem premikati pa nic.Ko pa pritisnem ESC pa me lepo vprasa ce grem ven.Kaj naj storim.

Hvala

fruti ::

LOLL -- danes sm dobre volje hehe.
Lej prvo mi povej katere windowse mas .
Potem poinstaliraj driverje za SATA diske
Kje vraga pripenjas DISKE ????????????8-O
Ce ti ga bios najde je to to ..... samo se driverji so ... najdes jih pa na CD-ju od plate
LP
Bostjan

Hvala.Sem ze resil.Tisto je blo nekaj drugega, sem skuzil da je tisto za dva sata diska.
Sem prvicc delal v tem:8)

Zdaj pa naslednja tezava.Disk je nov,pa se mi izklaplja in vklaplja.Takrat mi vse zmrzne.Gor sem nalozil VIA RAID TOOL pa mi javi da je moznost da izgubim podatke,naj jih resim.

Se da to kak resiti ali nesem disk nazaj?

LP

boštjan ::

zakaj pa nalagaš ta RAID tool?za SATA raid rabiš dva SATA diska.

JA,nevem.Ker je pac blo zraven pa nisem vedel kaj me muci sem pac instaliral kar zraven.Pa disk je verjetno zrel za zamenjavo.Sem mislil da je napajalnik,sem dal noter 400W-nega pa je delalo isto.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Namesto S-ATA mi za disk piše, da je ATA

Oddelek: Strojna oprema
121372 (1081) Mavrik
»

Zamenjal ohišje zdej pa ne dela?

Oddelek: Pomoč in nasveti
261832 (1476) mkonci
»