» »

radeon 9800 SE ali RADEON 9600XT

radeon 9800 SE ali RADEON 9600XT

G-Zero ::

Lep pozdrav! Kot ze poprej, se spet obracam k vam po nasvet o strojni opremi, ki si jo nameravam kupiti.. Za sedaj imam v racunalu radeona 9000PRO (64MB rama), ker pa sem si pred kratkem kupil UT2004(prva moja originalna igrica8-O ) je moj graficni mlincek kar malo pocasen! Sedaj pa ne vem, katero graficno kartico naj kupim. V mislih imam zgoraj omenjeni, sedaj pa vas prosim, ce mi lahko pomagate iz te soteske! Razlike v ceni skoraj ni, same performance (konkretnega testa med njima) pa ne poznam!

Ce imate se kaksen predlog glede katerega drugega modela (v rangu do 50k SIT) na plano z odgovori! Mogoce se omenim, da imam maticno plosco Abit NF7-s in 1G corsair ramov!

Lepa hvala za vse vase predloge-odgovore!

MEDENA ::

en ti probajo pod oglase 9600 PRO 29900 SIT....odlična cena

Kleto ::

Pejd v avstrijo po Radeon 9800 pro. www.peluga.at - tuki poglej
Kleto

Evo tole Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro, 128MB DDR, DVI, TV-out dobiš za 50k Sit!
Kleto

[_MW_] ::

Ka pa toti radeon 9600xt , je vredi? cena pa je 46k neke takega:)) .... se bol splača Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro, 128MB DDR, DVI, TV-out ???
DONT drink And drive just smoke and fly!!!! ...fly fuckin HiGH

Pomoje de je bolš 9800...
Kleto

Se mi zdi da je ona od asusa 9600xt kr hitra....samo malo predraga:\

Mogoče bi lah še 9800pro spravu na xt. Popravte me če se motm...
Kleto

Mislim da neja gre ker se baje GPU slabo navija...:\ ...nevem no. Mejsezdi da gre iz običnega radeona 9800 modat v pro verzijo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: [_MW_] ()

PrimozR ::

Jep, da se. Sploh Sapphire. Sam ni lih priporočljivo ker ma PRO bl švoh hladilnik gor, tko da se ob flešanju splača menat hladilnik.

Pa je že kdo probo 9000pro v xt ???

če mam kej prow 9000xt ne obstaja
Kleto

Msilo sem 9800xt :D

V malih oglasih en prodaja 9800pro predelano v 9800xt tko de so osebki k so že probal :D
Kleto

To sem še mislo vprašat...,v keri trgovini si vijo 9800pro za 50k? Razmišlam o novi kartici tam neki do 50k

Peluga sam je v avstriji pa ne pošiljajo v Slovenijo...
www.peluga.at
Kleto

aham, tnx for info :D

A boš šou iskat?
Kleto

Nej

Še eno vprašanje?!!

Sedaj sem se nekak odloču, da bom vzel še preostali privarčevan denar iz "zokna" in si bom kupil kartico za okrog 70kSIT.. Ogledano imam Gigabytov RADEON 9800 PRO (128MB), saj je cenovno najugodnejsi glede na ostalo konkurenco.. Ne vem pa, ali bi pocakal na serijo X800;
nekje sem namreč bral da se cene sedanjih modelov niti ne bodo pocenile tako da mi svetujte ali naj pocakam ali ne (raje ne, ker drgac si bom se prej kaj druzga omislu, k sm bl tak zapravlivc)!

Po moje bo 9800 pro zdrzal kako leto in pol morda vec, tako da niti ne vem, ce je to slaba investicija!

Caligula ::

Pocakaj na X800.
Se malo sparaj pa bo. Za20% visjo ceno 100% vec performans ali se vec.

poglej, v kolikor sem na netu zasledil teste, je res, da je X800XT krepko in to resnicno krepko boljsi od 9800 XT, v kolikor pa je razlika med 9800 in X800 PRO dokaj mala?! In 20% vec za ceno..ne bom dal cca 20kSIT vec za graficno, ker tok denarcev mi je pa skoda.. nekak se mi zdi, da za okrog 60K ne bom dobil zaenkrat nic kaj vec kot mi lahko ponudi radeon 9800 PRO?!

Pa se dodatkov ima ta gigabytov paket kar dosti()Need for Speed High Stakes, Heavy MEtal F.A.K.K.2, Serious Sam (1), ONI & 4x4 Evo (demo's), MotoCross Mania and last but not least the Excellent DVD suite from Cyberlink, Power DVD 4 or when you are in luck version 5)...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radeon 9800pro od Sapphire ali od PowerColor???

Oddelek: Kaj kupiti
492251 (1505) jastreb
»

Ali bi koga zanimala grafična POWERCOLOR Radeon 9800SE,.... za 37.000 sit??

422357 (1400) VASkO
»

Katero grafično do nekje 60kSIT?! (strani: 1 2 )

985971 (4103) Dr_M
»

Kupovanje pri Pelugi

301947 (1414) overman
»

Kateri radeon 9600xt

5947 (836) Iztirjenec

Več podobnih tem