Forum » Izdelava spletišč » Spletni servis za statistiko
Spletni servis za statistiko
Cokolesnik ::
Včasih, če se prav spomnim, sem pri izdelavi enega od spletišč uporabljal servis Webtrends, s katerim si je lahko lastnik spletišča omogočil široko statistiko svojih obiskovalcev (kakšen brskalnik so uporabljali, koliko je bilo obiskov v določenem časovnem terminu, koliko od tega unikatnih (ipjev) obiskovalcev in podobno).
Kdo ponuja zdaj kaj podobnega?
Kdo ponuja zdaj kaj podobnega?
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
dr_gee ::
Na tem linku maš zlo veliko skript.
Tukaj je pa nekaj skript, ki so meni najbolj všeč:
- WebAnalyse
- PHP Web Statistik
- PHP MYSTATS
- gStats
Tukaj je pa nekaj skript, ki so meni najbolj všeč:
- WebAnalyse
- PHP Web Statistik
- PHP MYSTATS
- gStats
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr_gee ()
Elemen_T ::
Webalizer.
Menda najbolj objektivne in natančne statistike. Je pa tko, da je skripta striktno serverska in jo moreš tudi na serverju naložit.
Menda najbolj objektivne in natančne statistike. Je pa tko, da je skripta striktno serverska in jo moreš tudi na serverju naložit.
dr_gee ::
Joj Webalizera sem pa pozabu napisat, vendar če maš dostop do strežnika ga kar nastavi, saj ti najbolj točno zmeri, pa še interface je zlo dober za razliko od drugih...
bradek ::
Na http://sysd.org/proj/log.php najdes precompiled Webalizerja skupaj z GeoIP, kateri to natancno doloci iz katere drzave je dolocen IP (ne preko PTR ampak preko GeoIP baze). Super zadeva, imho najboljsa.
Linux/Win32 tudi.
lp
M
Linux/Win32 tudi.
lp
M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prepoved za ogled spletne strani le nekaterimOddelek: Programiranje | 1133 (1075) | fiction |
» | Lociranje in usmeritev obiskovalca glede na državoOddelek: Izdelava spletišč | 1511 (1221) | Loki |
» | Program za izris statistik klikov po spletnih straneh?Oddelek: Programska oprema | 1889 (1817) | Kami |
» | Web statistikaOddelek: Izdelava spletišč | 1367 (1154) | Preseren |
» | Statistika straniOddelek: Izdelava spletišč | 1675 (1586) | alex32 |