Forum » Igre » clanbase
clanbase
ShowDown ::
mi lahko nešče pove osnove clanbase-a. Mi2 s sošolcem se nameravama prijavit na clanbase kot 2vs2 v CS-u. KAko je potem to z organizacijo warov??? Se wari odigravajo na njihovih serverjih?? naj mi neka izkušena osega pove čim več.
Matek ::
Em, primer:
Ti izzoveš nekoga za match v soboto ob osmih zvečer. Njemu se izziv pojavi na koledarju, datum in ura mu odgovarjata in izziv sprejme. Pol ure, uro pred tekmo se odpraviš iskat nasprotnika, pogledaš v profil na clanbase, najdeš njegov irc kanal, greš gor in se dogovoriš za server. Če nimaš svojega, si ga poskušaš kje sposoditi, ali pa ti ga ponudi nasprotnik. Igra se na serverju, kjer so pingi najbolj izenačeni in igralni.
Ti izzoveš nekoga za match v soboto ob osmih zvečer. Njemu se izziv pojavi na koledarju, datum in ura mu odgovarjata in izziv sprejme. Pol ure, uro pred tekmo se odpraviš iskat nasprotnika, pogledaš v profil na clanbase, najdeš njegov irc kanal, greš gor in se dogovoriš za server. Če nimaš svojega, si ga poskušaš kje sposoditi, ali pa ti ga ponudi nasprotnik. Igra se na serverju, kjer so pingi najbolj izenačeni in igralni.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti klan? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 120024 (97847) | einstein :P |
» | COD MP problemOddelek: Igre | 1935 (1685) | Matek |
» | Irc Bot(i)Oddelek: Omrežja in internet | 1365 (1211) | CaqKa |
» | UT classic in CS(ns) matchi + problemčekOddelek: Igre | 963 (923) | WTF? |
» | BF 1942Oddelek: Igre | 962 (793) | SuperStipe |