Forum » Navijanje » Navijanje Leadtek Ti4600
Navijanje Leadtek Ti4600
ganzi ::
Žio vsem
Default je na 300/650
Navil na 325/710..
Pri 330 pa 3d mark 2001 zmrzne? A to pomen da se ne hladi dobr al kaj?
Ni blo pa nobenih popačenj na sliki. Ram bo šel verjetno še več kot 710..nism še probavu naprej, k bi rad še gpu mal več navil.
Sem pa prišel do 15k pik v 3d marku . Nenavita pa okol 14300.
Ostale komponente v podpisu
No kaj nej nardim da se bo jedro bol navijalo?
LP
Default je na 300/650
Navil na 325/710..
Pri 330 pa 3d mark 2001 zmrzne? A to pomen da se ne hladi dobr al kaj?
Ni blo pa nobenih popačenj na sliki. Ram bo šel verjetno še več kot 710..nism še probavu naprej, k bi rad še gpu mal več navil.
Sem pa prišel do 15k pik v 3d marku . Nenavita pa okol 14300.
Ostale komponente v podpisu
No kaj nej nardim da se bo jedro bol navijalo?
LP
LP
- spremenil: ganzi ()
kajzer ::
Ne. Izbiraš lahko med boljšim hlajenjem in voltmodom, za največji OC pa je seveda potrebno oboje.
po bo pa treba hladit tole, ker voltmoda pa itak nebi znal narest
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ganzi ()
Ah ke to je preweč zame.. sm bl fake OC
Sam se neki me pa zanima.
Js sm naviu kartico tko da sm dodal neki v register in se mi je pojavu menu za navijat tm pri grafični kartici pa nvidia driverjih..
Pol sm pa tm dal da te frekvence nastavi vedno ob zagonu računalnika in to nardi samo me moti k pride v windowse pa dokler toi nastavlja zgine slika (tko za sekundico mogoče še manj, sam me pa moti vseeno..)
A se da kako to narest da se ne bo opazilo da menja frekvence?
Upma da razumete ka mislm
Sam se neki me pa zanima.
Js sm naviu kartico tko da sm dodal neki v register in se mi je pojavu menu za navijat tm pri grafični kartici pa nvidia driverjih..
Pol sm pa tm dal da te frekvence nastavi vedno ob zagonu računalnika in to nardi samo me moti k pride v windowse pa dokler toi nastavlja zgine slika (tko za sekundico mogoče še manj, sam me pa moti vseeno..)
A se da kako to narest da se ne bo opazilo da menja frekvence?
Upma da razumete ka mislm
LP
no da bi to popravu sm se odloču da bom instaleru rivatuner.
Vse kul in prav, sam ka ne vem ke nej zdj navijem?
Low-level hardware OC / Driver-level hardware OC
PLZ help
Vse kul in prav, sam ka ne vem ke nej zdj navijem?
Low-level hardware OC / Driver-level hardware OC
PLZ help
LP
Mulh ::
Takoj ko odpreš rivatuner, maš pod ikmenom tvoje grafične kartice
napisano customize, desno od napisa pa je nek kvadratek, notr pa trikotnik....
Klikn to, pa prvo ikonco, pa si na konju
lp
napisano customize, desno od napisa pa je nek kvadratek, notr pa trikotnik....
Klikn to, pa prvo ikonco, pa si na konju
lp
to je pol tole = Low-level hardware OC
Zakaj mi pa k dam na 710 rame pa dam test pa pol apply vrže na 702??
Tist da zažene na tej frekvenci z startom winsow pa prime na 325/710.
Zakaj mi pa k dam na 710 rame pa dam test pa pol apply vrže na 702??
Tist da zažene na tej frekvenci z startom winsow pa prime na 325/710.
LP
PIK@LO ::
lp!
malo izven teme.
Imam Geforce 4 4200 Ti in detonator gonilnike 45.24. So še kakšni boljši gonilniki, ki bi več iztisnili iz moje grafikulje? Kakšni beta ali kaj podobnega?
malo izven teme.
Imam Geforce 4 4200 Ti in detonator gonilnike 45.24. So še kakšni boljši gonilniki, ki bi več iztisnili iz moje grafikulje? Kakšni beta ali kaj podobnega?
DjTonic ::
So še kakšni boljši gonilniki, ki bi več iztisnili iz moje grafikulje?
Za 3DMarka 2001SE so 40.52 seveda v navezi z Geforce 4. Za FX serijo pa 44.03.
A mogoče kdo ve zakaj k navijem noče ostat na 325/710 ampak gre nazaj na 324/702.
Navijam pa z riva tunerjem.
Navijam pa z riva tunerjem.
LP
Jz dam na 325/710 pa dam test ( ko testira skoči na 324/702).
Potem pa kok nardi tist test pa spet skoči na 325/710 in lahko klikne da je to frekvenca ob zagonu.Seveda dam OK ibn grem vn zaprem rivatuner.
Potem pa ga spet odprem in frekvenca je na 324/702, sam tist da da ob zagonu na 325/710 pa ostane na teh vrednostih. (grafična pa dela na 324/702).
Pa se neki me zanima:
kaj pa če tle spremenim frekvence : Low-level hardware OC ?
Al pa mogoče če bi mi ti pliz poslal po mejlu rivatuner, da bi mel enako verzijo k ti?
ganzi@emaiil.si
Potem pa kok nardi tist test pa spet skoči na 325/710 in lahko klikne da je to frekvenca ob zagonu.Seveda dam OK ibn grem vn zaprem rivatuner.
Potem pa ga spet odprem in frekvenca je na 324/702, sam tist da da ob zagonu na 325/710 pa ostane na teh vrednostih. (grafična pa dela na 324/702).
Pa se neki me zanima:
kaj pa če tle spremenim frekvence : Low-level hardware OC ?
Al pa mogoče če bi mi ti pliz poslal po mejlu rivatuner, da bi mel enako verzijo k ti?
ganzi@emaiil.si
LP
DjTonic ::
Ganzi odvisno od delilcev frekvenc pri grafični kartici. To si lahko malo spremeniš, če klikneš malo bolj spodaj gumb more (Tam potem lahko spremeniš Reference Divider). Probaj dat na 729 pa boš videl, da bo šlo. Zgleda, da tak daleč ni ustreznih točk za fino nastavljanje bo treba malo potweakat...
Kako pa naštimam na low, normal, high, maximum??
Pa ne razumem čist kako misliš da dam na 729? (ta cifra mi je znana k za vse kar naštimam nada 712 mi vrže na 729 tle pa ni več stabilna)
Pa ne razumem čist kako misliš da dam na 729? (ta cifra mi je znana k za vse kar naštimam nada 712 mi vrže na 729 tle pa ni več stabilna)
LP
hmm če dam na maximum mi dela normalno--> lahko naštimam željene frekvence.
Ampak kaj tole sploh pomeni? Kakašna je razlika med low (safest) in maximum?
Da se nav kej skurlo?
Ampak kaj tole sploh pomeni? Kakašna je razlika med low (safest) in maximum?
Da se nav kej skurlo?
LP
ru7 ::
Tako kot je reku DJTonic, potweakaj malo fine nastavitve. Sem glih formatiru komp, tko da niti ne vem, kero verzijo sem mel gor. Sem pa se takrat neki igral z nastavitvami (registerske v RivaTunerju) glede teh sliderjev. Sem dal take vrednosti, da je bilo območje navijanja omejeno na 750 in s tem tudi bolj fino nastavljanje. Pri meni je šlo potem vse na +/-3mhz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z GF 6800 - POV/AsusOddelek: Zvok in slika | 1559 (1290) | bajsibajsi |
» | 6800 Le --Kako navit oz. odklent cevovode??Oddelek: Navijanje | 2396 (1254) | SepoX |
» | navijanje leadtek gf fx5200Oddelek: Navijanje | 1214 (969) | PrimozR |
» | Radeon 9600, jedro se noce navit!?!Oddelek: Navijanje | 1255 (1041) | JustVi |
» | Flashanje biosa grafični (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3744 (3335) | planetparty |