Forum » Programska oprema » kje dobiti win 2000 SLO??
kje dobiti win 2000 SLO??
@ljash ::
SLO verzije nikjer, ker sploh niso nikol obstajal...
ENG verzijo pa tud že težko dobiš dandanes - probej pri AGT Računalniki - KLIK na ceniku ga majo. Poklič pa praši pa boš vidu....
Btw: pametno, da greš na win2k
ENG verzijo pa tud že težko dobiš dandanes - probej pri AGT Računalniki - KLIK na ceniku ga majo. Poklič pa praši pa boš vidu....
Btw: pametno, da greš na win2k
Lith ::
jaz ne vem kaj misliš s tem najprej Win2000, potem pa kar naenkrat clarkconnect.com/webapp/downloads ?
maticm ::
da nebi 100* teme odpiral -
če je tko pol moram obvezno formatirat disk pa winse 2k eng dat gor. A obstaja kkšna druga varianta??
Aja pa še clarconnect:
Ga že vlečem dol neki časa sam upam da ne rabiš kakšne kode al kaj? Mogoče kdo ve?
če je tko pol moram obvezno formatirat disk pa winse 2k eng dat gor. A obstaja kkšna druga varianta??
Aja pa še clarconnect:
Ga že vlečem dol neki časa sam upam da ne rabiš kakšne kode al kaj? Mogoče kdo ve?
Lith ::
porka...
clarkconnect info
clarkconnect info
Home Edition - The good news about this edition: it's free for non-commercial use! However, the software is provided without support and some features are not available. The Home Edition can be downloaded from the
maticm ::
porka...
že ene 3* downloadam z uradne strani pa mi pri še eni sek. jave nek error da ne more več...Kwa pa zdej?
že ene 3* downloadam z uradne strani pa mi pri še eni sek. jave nek error da ne more več...Kwa pa zdej?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16580 (8119) | Gapi |
» | Računalnik kot routerOddelek: Omrežja in internet | 2680 (1895) | king0001 |
» | Pravila uporabe za ClarkConnect HomeOddelek: Operacijski sistemi | 1110 (993) | Yohan del Sud |
» | mreža doma?Oddelek: Strojna oprema | 1387 (1193) | l-note |
» | Rabim pomoč pri nastavitvah Clark ConnectaOddelek: Omrežja in internet | 1693 (1525) | bastadu |