Forum » Programiranje » InetCtls.Inet
InetCtls.Inet
ivanl ::
Zdravo vsem!
Upam, da mi bo znal kdo odgovoriti na to vprašanje. naredil sem programček preko katerega tudi prenašam datoteke iz interneta v bazo oz. kar v en txt file.
Zdaj me pa nekaj zanima oz. imam težavo. Prijatlju sem inštaliral ta programček in, ko hoče prenesti datoteko iz interneta mu ne dela. oz mu vrže napako Looking for object with ProgID: InetCtls.Inet
Inštalacija gre normalno skoz. Na mojem rač. vse dela ok , imam pa precej vb-jevih projektov inštaliranih na njega tko da je bila ta komponenta lahko že prej inštalirana da meni dela.
Zanima me kaj bi lahko bilo narobe oz. kaj manjka da vrže to napako?
Hvala!
Tukaj pa je koda is class-a kjer se vse dogaja:
Samo inet:
Public Sub Init(f As Form)
Set mF = f
Set m_InetCtl = f.Controls.Add("InetCtls.Inet", INET_NAME)
Exit Sub
Upam, da mi bo znal kdo odgovoriti na to vprašanje. naredil sem programček preko katerega tudi prenašam datoteke iz interneta v bazo oz. kar v en txt file.
Zdaj me pa nekaj zanima oz. imam težavo. Prijatlju sem inštaliral ta programček in, ko hoče prenesti datoteko iz interneta mu ne dela. oz mu vrže napako Looking for object with ProgID: InetCtls.Inet
Inštalacija gre normalno skoz. Na mojem rač. vse dela ok , imam pa precej vb-jevih projektov inštaliranih na njega tko da je bila ta komponenta lahko že prej inštalirana da meni dela.
Zanima me kaj bi lahko bilo narobe oz. kaj manjka da vrže to napako?
Hvala!
Tukaj pa je koda is class-a kjer se vse dogaja:
Samo inet:
Public Sub Init(f As Form)
Set mF = f
Set m_InetCtl = f.Controls.Add("InetCtls.Inet", INET_NAME)
Exit Sub
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Ubuntu server 8.04] - povezava se prekineOddelek: Operacijski sistemi | 1534 (1438) | BaRtMaN |
» | [C++]prenašanje datotek iz netaOddelek: Programiranje | 1504 (1324) | BlueRunner |
» | inet nekaj zajebava v Linuxu.Oddelek: Operacijski sistemi | 1618 (1419) | weishaupt |
» | NUJNO! Kako naj ugotovim kater IP sproza povezavo na inetOddelek: Programska oprema | 1168 (966) | ToniT |
» | SLOweb free iNET stuffOddelek: Omrežja in internet | 1275 (1119) | asteroidk |