Forum » Operacijski sistemi » SuSe 9.1 Live-CD -problemi-kot da ISO-ta ne zapece na CD?
SuSe 9.1 Live-CD -problemi-kot da ISO-ta ne zapece na CD?
PhotoBlaz ::
A ma mogoce se kdo probleme s pecenjem SuSe 9.1 Live-CD-ja?
Oz tako je...Nero mi normalno spece ISO fajl. Potem ko je konec preverim z winsi in zgleda CD kot prazen. Ceprav Nero disk information mi lepo pokaze da je na disku okoli 700Mb podatkov
Seveda mi potem tudi Bootat noce.
Kskni nasveti?
Hvala!
Oz tako je...Nero mi normalno spece ISO fajl. Potem ko je konec preverim z winsi in zgleda CD kot prazen. Ceprav Nero disk information mi lepo pokaze da je na disku okoli 700Mb podatkov
Seveda mi potem tudi Bootat noce.
Kskni nasveti?
Hvala!
Lith ::
z Nero Image drive programom navidezno 'naloži' tisti ISO fajl kot CD-ROM in poglej kaj se tam zgodi, če se odpre, potem tvoj snemalnik ne posname dobro, če pa tut tam ne odpre, pa žal še enkrat presnami ISO z interneta (tokrat upaj da bo OK)
PhotoBlaz ::
JA zgleda se nekaj ni dobor preneslo,.....sem seenkrat DL in zapekel,..zdaj je vse OK.
Lahko potrdim da je Suse 9.1 hiter in zame, ki sem prvic pritiskal po Linux-u dokaj enostaven (vceraj sem sprobal se verzijo 9.0 in nikakor nisme mogel nastimati ADSL povezave), v tej verziji pa je slo kot pomaslu-ce sledis neki logiki :)
Lahko potrdim da je Suse 9.1 hiter in zame, ki sem prvic pritiskal po Linux-u dokaj enostaven (vceraj sem sprobal se verzijo 9.0 in nikakor nisme mogel nastimati ADSL povezave), v tej verziji pa je slo kot pomaslu-ce sledis neki logiki :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev Linuxa...Oddelek: Operacijski sistemi | 1537 (1328) | jype |
» | Iso-kaj z njim???Oddelek: Operacijski sistemi | 1054 (875) | zvery1 |
» | ISO file - Kako zapect na CDOddelek: Programska oprema | 1630 (1505) | frudi |
» | Kater program za pečenje *.iso ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (1187) | freezie |
» | best cd-rw progy award goes to... ?Oddelek: Programska oprema | 1689 (1501) | R@C@ |