Forum » Operacijski sistemi » linux in ...mule
linux in ...mule
pikachu004 ::
pozdravljeni
o tem sem ze bral samo iskanje je onemogoeno tako da ne najdem... a mi kdo napise link iz kje si potegnem mulo ali kaj podobnega (p2p) za suse 9.0.
hvala in lp
o tem sem ze bral samo iskanje je onemogoeno tako da ne najdem... a mi kdo napise link iz kje si potegnem mulo ali kaj podobnega (p2p) za suse 9.0.
hvala in lp
moj_nick ::
Ja, v browserju napises ip.od.racunalnika:4080, oz. localhost:4080
110111001001010001010000
kihc ::
@Ganfdalfar, sem z aptjem inštalirav amule, pa pol ko zalavfam mi napiše da ni moglo odpret okna (normalno, ker nimam grafike). Kako lahko zaženem konzolo only (če sploh), pa da bi potem vse nadzoroval prek weba?
p.s. me zanima že obstaja tud žmule
p.s. me zanima že obstaja tud žmule
x
jlpktnst ::
amule = emule
mldonkey = velko več vendar slabše izvedeno(vsaj emule protokol), pa dela v konzoli, če se ne motim
mldonkey = velko več vendar slabše izvedeno(vsaj emule protokol), pa dela v konzoli, če se ne motim
Senzacionale ::
amule sem instalitru, wxGTK tud zram ko je blo treba
in vse je naredilo OK
ko pa sedaj v konzoli hocem zagnat amule in napisem amule pa rece tole:
bash-2.05b# amule
amule: error while loading shared libraries: libwx_gtk-2.4.so: cannot open shared object file: No such file or directory
bash-2.05b#
bash-2.05b#
ce pa dam aMule:
bash-2.05b# aMule
bash: aMule: command not found
bash-2.05b#
oziroma neznam zagnat.
Hvala za odgovor
in vse je naredilo OK
ko pa sedaj v konzoli hocem zagnat amule in napisem amule pa rece tole:
bash-2.05b# amule
amule: error while loading shared libraries: libwx_gtk-2.4.so: cannot open shared object file: No such file or directory
bash-2.05b#
bash-2.05b#
ce pa dam aMule:
bash-2.05b# aMule
bash: aMule: command not found
bash-2.05b#
oziroma neznam zagnat.
Hvala za odgovor
Senzacionale ::
ah to je za p2p program, spet neki brezveze.
sem ga kar dol vrgu, se dela se nic ne da s tem
sem ga kar dol vrgu, se dela se nic ne da s tem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Senzacionale ()
LaJuve ::
kaj pa kaj podobnega kot je v winsih bittorent obstaja, ker men ga v winsih niti ne instalira, tak da sploh ne vem kak je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LaJuve ()
Juventus ::
python bittorrent!
Mi lahko kdo pomaga z tem!
Vse sem instaliru kar je pisalo v install da je treba zraven instalirat tako phyton in wxphyton toda se vseeno ne vem kako ga zagnati da bo delal.
Nasel pa sem drugace tudi Azureus z KGT je ta v redu ali je slabsi od bittorenta.
Hvala
Mi lahko kdo pomaga z tem!
Vse sem instaliru kar je pisalo v install da je treba zraven instalirat tako phyton in wxphyton toda se vseeno ne vem kako ga zagnati da bo delal.
Nasel pa sem drugace tudi Azureus z KGT je ta v redu ali je slabsi od bittorenta.
Hvala
moj_nick ::
Posnameš .torrent v npr. /home/user/download, odpreš konzolo, napišeš cd /home/user/download in potem še btdownloadgui.py tvojfile.torrent
110111001001010001010000
Bakunin ::
aMule bi se dalo upravljati preko konzole (amule cmd) ali preko spleta (amuleweb).
Za X display uporabis vnc ali xvfb.
vec info tukaj. ali pa na irc kanalu #amule.
Za X display uporabis vnc ali xvfb.
vec info tukaj. ali pa na irc kanalu #amule.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Windowsi najboljši?Oddelek: Operacijski sistemi | 1949 (1468) | bond007 |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9939 (8409) | Eru |
» | ed2k in linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1533 (1394) | Ferplay |
» | A je še kaj podobnea kot mldonkey?Oddelek: Omrežja in internet | 1303 (1035) | borchi |
» | Pomoc pri linuxuOddelek: Programska oprema | 1213 (1053) | Blazs |