Forum » Operacijski sistemi » Ne morem izklopiti računalnika !!!!
Ne morem izklopiti računalnika !!!!
kuntek ::
V Win ME ne morem izklopiti računalnika. Ko dam ShutDown se mi mašina samo resetira. Imam navadno AT mama plato in ne ATX. Kaj je mogoče problem v tem, da je plata že kar stara in imajo ME-ji zato težave?
andrej ::
cetudi mas AT, bi se ti moral vsaj pokazat oni zaslon, da je varno ugasnit racunalnik...
Kaj si nazadnje instaliral?
Kaj si nazadnje instaliral?
--Switch-- ::
Poglej v Windowsih ce mas kje kej nastimano da nikoli ne izklopi!Probaj Windowsese enkrat instalirat!
Te težave so že od začetka. Včasih pa se mi pokaže napis, da lahko ugasnem. A to šele, ko se mi dvakrat ali večkrat resetira. V bistvu preden pride do zaslona za varno ugašanje se računalnik resetira.
Te težave so že od začetka. Včasih pa se mi pokaže napis, da lahko ugasnem. A to šele, ko se mi dvakrat ali večkrat resetira. V bistvu preden pride do zaslona za varno ugašanje se računalnik resetira.
Loki ::
Pejt na Windows Update, ce pa to ne bo pomagal, pa probej v BIOSu izklopit APCI, v WIndowsih ga pa vklopi. (pr men dela).
Ce pa tut to ne bo delal, pa se poskus mal igrat s tema nastavitvama (recimo BIOS on, WIn OFF...)
Ce pa tut to ne bo delal, pa se poskus mal igrat s tema nastavitvama (recimo BIOS on, WIn OFF...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se noče ugasnit...Oddelek: Operacijski sistemi | 2582 (2129) | AnotherMe |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2445 (1934) | chrush |
» | Težave z igramiOddelek: Pomoč in nasveti | 855 (711) | billgates |
» | racunalnik se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 930 (826) | Scorpia |
» | Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5396 (5396) | Ziga Dolhar |