Forum » Operacijski sistemi » Inštalacija modema v Slotech linux
Inštalacija modema v Slotech linux
greentech ::
Zelo bi vam bil hvaležen, če bi mi kdo pomagal pri inštalaciji modema ali bi mi napisal kakšen link kjer bi lahko našel navodila za inštalacijo modema v Slotech Linuxu. Račun sem si ustvaril, vendar Linux ne zazna modema.
Hvala
Hvala
greentech ::
mogoče bi res lahko bil malo bolj natančen.
imam adsl povezavo preko siola. modem je torej eksterni Calisto 821(modem,,ki ga dobavi siol), moračunaklnik je pvezan z modemom ptreko mrežne kartice, ki se nahaja na matični plošči MATSONIC 8147CR.
imam adsl povezavo preko siola. modem je torej eksterni Calisto 821(modem,,ki ga dobavi siol), moračunaklnik je pvezan z modemom ptreko mrežne kartice, ki se nahaja na matični plošči MATSONIC 8147CR.
|CyGNUS-x ::
1) v konzoli napiš: adsl-setup
izpolniš pač neki kar morš.
2) v konzoli napiš adsl-start
Priklopiš se na net.
3) se mi zahvališ
4) v konzoli adsl-stop
Ko končaš.
Lp
izpolniš pač neki kar morš.
2) v konzoli napiš adsl-start
Priklopiš se na net.
3) se mi zahvališ
4) v konzoli adsl-stop
Ko končaš.
Lp
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
|CyGNUS-x ::
Ah ja. Jst sm ti samo _instalacijo_ povedal, ker sem burek. Nisem bral posta natančno. Pač upam, da ti bo tud to pomagalo.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97399 (25056) | Skrat |
⊘ | Kateri LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1463 (1087) | BigWhale |
» | Inštalacija Slackware 9.1 Linuxa (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3620 (3001) | TICKO |
» | A kdo ve kako v Linuxu skonfigurirat zunanjo mrežoOddelek: Operacijski sistemi | 1568 (1367) | Yohan del Sud |
» | prilagajanje rad hat 9.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5947 (4542) | TICKO |