Forum » Hlajenje in modifikacije » Alge
Alge
DarwiN ::
Torej , imam vodno hlajenje in v žlauhi so se rjavo obarvali. Torej rjavo in ne zeleno..!
Karkoli pač je, kako naj ukrepam?
Bo antifriz rešil zadevo? Je treba žlauhe menjat ali bodo tile organizmi ob smrti odpadli od žlauha?
10x
L.P.
Karkoli pač je, kako naj ukrepam?
Bo antifriz rešil zadevo? Je treba žlauhe menjat ali bodo tile organizmi ob smrti odpadli od žlauha?
10x
L.P.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
OwcA ::
Bolj kot antifirz se splača kakšna hladilna tekočina, kot je Volkswagnova G12.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
VASkO ::
to je bilo pri meni enako po 1 tednu laufanja z nedestilirano vodo in brez antifriza. kolko vem, je to rja (galvanski clen). daj hitro spucaj pa ne brez antifriza laufat.
Hvala za predloge.
Kar se tiče menjave vode : nebo šlo . Imam namreč 200 litrov vode,ojoj
Sem pa dolil 5 litrov čistega antifriza, upam lahko samo da bo nesnaga pocrkala.
Stopinje so mi pa narasle kar za 10 stopinj tako da mora bit tut vodni blok živ ..
Na napakah se učimo..!
Kar se tiče menjave vode : nebo šlo . Imam namreč 200 litrov vode,ojoj
Sem pa dolil 5 litrov čistega antifriza, upam lahko samo da bo nesnaga pocrkala.
Stopinje so mi pa narasle kar za 10 stopinj tako da mora bit tut vodni blok živ ..
Na napakah se učimo..!
mare_ ::
Kako se eni zajebavamo z mislijo, kako bi hladili hladilnik.Preberite si, kaj je naredil kolega Darwin iz MB.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()
Caligula ::
Rjave alge so navadne alge, ki pac rastejo v razmerah z premalo svetlobe.
Mogoce antifriz al pa kaka zadeva iz akvaristike proti algam. Verjetno manj razjeda komponente potem.
Mogoce antifriz al pa kaka zadeva iz akvaristike proti algam. Verjetno manj razjeda komponente potem.
Aha, torej so le alge. , sem se že bal da ni kakšno tropsko sadje pognalo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri vodnem hlajenju - radiatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3127 (2836) | TOP |
» | Črpalka za vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2752 (2003) | mysly |
» | [H2O Hlajenje] Grozno veliko algOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2120 (1603) | SebaR |
» | Kako se eni zajebavamo z mislijo, kako bi hladili hladilnik.Preberite si, kaj je nareOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2348 (1579) | Nejc Pintar |
» | Hladilna tekočina (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7672 (6829) | VASkO |