Forum » Strojna oprema » ABIT NF7-S v.2 -Se ne zažene
ABIT NF7-S v.2 -Se ne zažene
miha ::
Pozdravljeni
Mam 1 problem z ABIT NF7-S v.2 plato. Do danes je delala brezhibno. PO zaustavitvi sistema sem hotel ponovno zagnati računalnik, vendar se le ta ni hotel zagnati. Odklopil sem vse naprave (diske, cd,...), tako da so ostale na matično priklopljene samo CPU in grafična ter rami. Grafična deluje normalno(sem poskusil z drugim PC-jem). Resetiral sem cmos, izklopil napajalne kable, izvlekel baterijo,držal insert. Računalnik se sicer zažene za kratek čas(sklepam po tem, ker se ventilator na hladilniku zažene za kratek čas), včasih je deluje tudi dalj časa, vendar na ekranu ni signala.
Kaj mislite da je narobe?
LP MIHA
Mam 1 problem z ABIT NF7-S v.2 plato. Do danes je delala brezhibno. PO zaustavitvi sistema sem hotel ponovno zagnati računalnik, vendar se le ta ni hotel zagnati. Odklopil sem vse naprave (diske, cd,...), tako da so ostale na matično priklopljene samo CPU in grafična ter rami. Grafična deluje normalno(sem poskusil z drugim PC-jem). Resetiral sem cmos, izklopil napajalne kable, izvlekel baterijo,držal insert. Računalnik se sicer zažene za kratek čas(sklepam po tem, ker se ventilator na hladilniku zažene za kratek čas), včasih je deluje tudi dalj časa, vendar na ekranu ni signala.
Kaj mislite da je narobe?
LP MIHA
fruti ::
Ves kaj naredi ..... to se je tudi meni zgodl ... vzemi procesor ven ... iz podnožja.... potem ga daj pa nazaj noter .... zelo pazljivo daj nazaj cooler kajti ce cooler ni dobr na procu ali pa da ga dovolj ne pritiska se plata nebo prizgala ... verjemi mel sem probleme s tem .... tako da daj cooler dol ... proca vzemi ven daj proc nazaj..... poglej ce je pasta na jedru daj cooler nazaj gor ... dobro poglej da se je dobro vsedu na haklčke in šeenkrat zalaufaj maschino !
Poročaj mi o rezultatu
LP
Boštjan
Poročaj mi o rezultatu
LP
Boštjan
JustVi ::
A si flesov bios?
en kup sranja je nastalo z zadnjim biosom.
sevis......... in ga ti bojo na novo flesal
en kup sranja je nastalo z zadnjim biosom.
sevis......... in ga ti bojo na novo flesal
miha ::
Vikking: Napajalnik (antec tru power 380 W) je star pol leta, dela ,po moje, brezhibno.
Že enkrat se mi je podobno naredlo, ampak takrat sem po celodnevnem preklinjanju in pretikanju vsega živega, uspel zagnat računalnik.
JustVi: Pred kratkim (1 mesecem) sem zadnjič flashal BIOS, s takrat najnovejšim biosom. Posodobil sem tudi "BIOS" za sata raid kontroler.
Froti: Sem že neštetokrat poskusil, brez uspeha. Če je hladilnik premalo pritisnjem na CPU, začne plata piskat.
ABIT ni več to, kar je včasih bil. Nekoč pred davnimi časi sem posedoval Abitko BX6 v1. (še vedno dela) in nikoli me ni pustila na cedilu :-). Ne pa čudo, včerajšne tehnike, nf7-S, ki takoj zajamra, ko ji pač nekaj ni po godu.
Ne bom se več zaj... z plato,škoda takih lepih dni.
DAL JO BOM NA SERVIS, PA SE NAJ ONI JEB... Z NJO.
Hvala vsem, ki se mi skušali pomagati in tudi tistim, ki mi niste mogli.
LP Miha
Že enkrat se mi je podobno naredlo, ampak takrat sem po celodnevnem preklinjanju in pretikanju vsega živega, uspel zagnat računalnik.
JustVi: Pred kratkim (1 mesecem) sem zadnjič flashal BIOS, s takrat najnovejšim biosom. Posodobil sem tudi "BIOS" za sata raid kontroler.
Froti: Sem že neštetokrat poskusil, brez uspeha. Če je hladilnik premalo pritisnjem na CPU, začne plata piskat.
ABIT ni več to, kar je včasih bil. Nekoč pred davnimi časi sem posedoval Abitko BX6 v1. (še vedno dela) in nikoli me ni pustila na cedilu :-). Ne pa čudo, včerajšne tehnike, nf7-S, ki takoj zajamra, ko ji pač nekaj ni po godu.
Ne bom se več zaj... z plato,škoda takih lepih dni.
DAL JO BOM NA SERVIS, PA SE NAJ ONI JEB... Z NJO.
Hvala vsem, ki se mi skušali pomagati in tudi tistim, ki mi niste mogli.
LP Miha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15233 (4984) | acookook |
» | Računlanik ob zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (1169) | Dahakka |
» | Težave z zagonom pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (1020) | Pyr0Beast |
» | AMD 64 (star 1 mesec) freezneOddelek: Pomoč in nasveti | 1225 (980) | perobiker |
» | po 5-ih sekundah se ugasne!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2045 (1563) | kn3z007 |