Forum » Programska oprema » win 98 SE
win 98 SE
mmisv ::
na področju winsow sm bl amater zato prosim za pomoč (spet). a obstaja kakšn uninstall za winse? če ne obstaja -> kako posneti win 98 SE čez win 98? a je kaka rešitev brez formateranja?
HVALA!
HVALA!
Čist trivialna stvar...
BustA ::
sam das not cd pa te vprasa ce nadgradis sistem z novejsim al pa ga das gor na novo.
Ampak ce so sfuk*ani pol pa sam format c: pomaga!
Ampak ce so sfuk*ani pol pa sam format c: pomaga!
Devide Et Impera
matic ::
BustA to nebo slo.. ne pri win98 z nadgradnjo na win98se! To mislm da je ms zanalasc tako naredil, da ce hoces to upgradat mors kupit win98se upgrade!
Moja edina do sedaj zakomplicirana resitev ce noces formaterat je da naredis boot disketo, si nekam za lazje delo posnames se norton comander in smartdrv ce ga nimas na boot disketi za hitrejse delo. Se bootas preko diskete in brises direktorij windows ali kakorkoli se imenuje.. pobrisi tudi se program files in ostalo pa ne pozabi shranit pred tem na varno mesto vse podatke programov!
Ce pa bi rad da bi ti sistem samo nadgradil na win98se in vsi programi ostali kot je pa saj pravim.. mislim da ni resitve razen ce fobis win98se upgrade - ki ga jaz se nisem videl :)
Upam da je kaj pomagalo!
Moja edina do sedaj zakomplicirana resitev ce noces formaterat je da naredis boot disketo, si nekam za lazje delo posnames se norton comander in smartdrv ce ga nimas na boot disketi za hitrejse delo. Se bootas preko diskete in brises direktorij windows ali kakorkoli se imenuje.. pobrisi tudi se program files in ostalo pa ne pozabi shranit pred tem na varno mesto vse podatke programov!
Ce pa bi rad da bi ti sistem samo nadgradil na win98se in vsi programi ostali kot je pa saj pravim.. mislim da ni resitve razen ce fobis win98se upgrade - ki ga jaz se nisem videl :)
Upam da je kaj pomagalo!
MadMax ::
Najdi win.com in ga premakni oz. preimenuj.
Nato instaliraj SE kakor da jih instaliras na novo. Vse dela.
Edino kar mi ni jasno: zakaj sploh forsiras SE, ki so (po mojem skromnem mnenju) slabsi od 1. izdaje?
Nato instaliraj SE kakor da jih instaliras na novo. Vse dela.
Edino kar mi ni jasno: zakaj sploh forsiras SE, ki so (po mojem skromnem mnenju) slabsi od 1. izdaje?
matic ::
MadMAx se ohranijo tudi programi in nastavitve pod ProgramFiles ali je treba bliznjice do programov na novo vleci ali celo na novo instalerati vse programe??
MadMax ::
Po mojih izkusnjah do sedaj je vedno ostalo vse (npr. tut dial-up nastavitve).
Dela tut za upgrade w95 na w98.
Previdnost pa ni nikoli odvec, zato podatke vseeno shranit!
Dela tut za upgrade w95 na w98.
Previdnost pa ni nikoli odvec, zato podatke vseeno shranit!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 98Oddelek: Pomoč in nasveti | 4364 (3511) | Valentin |
» | Windows 98 -stabilen ali ne ??Oddelek: Operacijski sistemi | 1531 (1222) | delfinus |
» | boot.iniOddelek: Pomoč in nasveti | 1904 (1698) | Red_Mamba |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1644 (1371) | @ljash |
» | win me + win 98 seOddelek: Programska oprema | 1605 (1463) | Spajky |