Forum » Operacijski sistemi » Geslo WIN
Geslo WIN
satan333 ::
Ve kdo kako onemogočiti Okno ki se pojavi pri vstopu v win98 in zahteva geslo za Win, da ne bi bilo vedno treba klikati Prekliči ?
Če je to sploh možno po inštalaciji ?
LP
Če je to sploh možno po inštalaciji ?
LP
tratto ::
Odgovoril bom na pamet, ker imam trenutno pred seboj XP-je.
Mislim, da se zadevo odpravi tako, da greš v Control Panel, izbereš Network (ali nekaj takega) in nastaviš tip prijave v "Windows login" (mislim, da je slovensko Windows prijava). V tem primeru te ne bo vprašal po geslu. Lahko, da sem popolnoma usekal mimo, tota zagotovo se moraš poigrati v Control Panelu.
Mislim, da se zadevo odpravi tako, da greš v Control Panel, izbereš Network (ali nekaj takega) in nastaviš tip prijave v "Windows login" (mislim, da je slovensko Windows prijava). V tem primeru te ne bo vprašal po geslu. Lahko, da sem popolnoma usekal mimo, tota zagotovo se moraš poigrati v Control Panelu.
delfinus ::
Instaliraj si TweakUI Klikni za TWEAKUI. Pojdi v Control Panel tam bos sedaj imel dodan se Tweak UI klikni nanj in pojdi na LOGIN tab tam izberi Log in automatically at system startup
lp, D.
lp, D.
Lith ::
tomzi ima prav, samo še en dodatek:
- v omrežni soseščini moraš imet nameščen odjemalec za Microsoft omrežja
- v omrežni soseščini moraš imet nameščen odjemalec za Microsoft omrežja
Spajky ::
Zbriši fajl *.pwl v Win mapi in restartaj komp ter se prijavi ponovno brez gesla, če nimaš lan kartice..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Spajky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1670) | smrekca |
» | PC v domenoOddelek: Omrežja in internet | 2969 (2820) | Cveto |
» | Kje se nastavi da pri logonu winxp ne vprasa za geslo?*!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (1034) | madmitch |
» | Kako v windowse XP direktno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1031) | hruske |
» | remote desktopOddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1467) | hruske |