Forum » Omrežja in internet » Povezava na oddaljeni rač
Povezava na oddaljeni rač
sc5899 ::
Zanima me kateri program je kaj podobnega!?
Rad bi da v trenutku nebi bilo onemogočeno delo tistemu na katerega se povezujemo!
Lahko je v win ali linux!? Pa če bi bilo možno videt sliko!?
Malo se razpišite!
Lp
Rad bi da v trenutku nebi bilo onemogočeno delo tistemu na katerega se povezujemo!
Lahko je v win ali linux!? Pa če bi bilo možno videt sliko!?
Malo se razpišite!
Lp
Bakunin ::
unix/linux sistemi: ssh, X-Window, vnc
windows: rdesktop (terminal services, citrix) , vnc
menim da je to pravi naslov zate.
windows: rdesktop (terminal services, citrix) , vnc
menim da je to pravi naslov zate.
sc5899 ::
Zdaj sem potegnil dol tistega ko si mi dal naslov -> TightVNC!
Zanima me zakaj sta dva programčka ali kako je s tem (vncviewer.exe in WinVNC.exe)
A mi laho malce tukaj opišeš kako to deluje in kakšne so nastavitve! Res bi te lepo prosil!
Hvala
Lp, Sandi
Zanima me zakaj sta dva programčka ali kako je s tem (vncviewer.exe in WinVNC.exe)
A mi laho malce tukaj opišeš kako to deluje in kakšne so nastavitve! Res bi te lepo prosil!
Hvala
Lp, Sandi
Lith ::
pa daj prosim....
instaliraj in zaženi npr. pri tebi bližnjico do Launch TightVNC Server in tako si naredil svoj rač. dostopen od zunaj za nekoga, ki bo vtipkal v TightVNC Viewer (Fast/best Compression) tvoj IP naslov in bo lahko potem 'delal' na daleč na tvojem računalniku (lahko tudi ugasne, resetira, briše...)
instaliraj in zaženi npr. pri tebi bližnjico do Launch TightVNC Server in tako si naredil svoj rač. dostopen od zunaj za nekoga, ki bo vtipkal v TightVNC Viewer (Fast/best Compression) tvoj IP naslov in bo lahko potem 'delal' na daleč na tvojem računalniku (lahko tudi ugasne, resetira, briše...)
Bakunin ::
http://www.famatech.com/radmin/keylist....
Operating systems support: Windows 9x/Me/NT4.0/2000/XP*
vzami tightvnc pa mirna bosna. (dela na ter iz najvec operacijskih sistemov.......takoj za telnetom ter sshjem )
Operating systems support: Windows 9x/Me/NT4.0/2000/XP*
vzami tightvnc pa mirna bosna. (dela na ter iz najvec operacijskih sistemov.......takoj za telnetom ter sshjem )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šumniki in TightVNCOddelek: Omrežja in internet | 1536 (1380) | aiko |
» | Remote desktop pomočOddelek: Omrežja in internet | 1727 (1317) | K0K0 |
» | Oddaljeno namizje preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 2669 (2466) | Valuk1 |
» | Polna kontrola drugega PCja/desktop/remoteOddelek: Pomoč in nasveti | 1204 (1091) | Racunalnik |
» | pogled na drug zaslonOddelek: Omrežja in internet | 1117 (1024) | A1eN |