Forum » Kaj kupiti » A bi šel kdo v pelugo (avs) po nakupih zraven
A bi šel kdo v pelugo (avs) po nakupih zraven
OZZY ::
no stvar je taka. razmišljam, da bi šu naslednji teden gor v P E L U G O pa mam še 3 place frej (Lhko tud 4 da bo pol avto). za prevoz bi blo poskrbljen - by me. Stroški bi se pa za pot delil.
Bi blo pa dobr, če bi šu ker zraven ki ve kje je to točno, ker jaz bi šu prvič.
Šou pa bi nasldnji teden v sredo ali četrtek dopoldne (čimprej zjutraj-v mislim mam okol 7 zjutraj) iz LJ.
Seveda bi blo pol treba naročilo prej preko neta izpelat, da dobijo stvari. Tako da sprejemam potnike do četrtka.
pa da se ne bi pol zmišljeval da bi šli pol pa spet ne itd. SAmo resni.
Kontakt na tel. 070 444185
Bi blo pa dobr, če bi šu ker zraven ki ve kje je to točno, ker jaz bi šu prvič.
Šou pa bi nasldnji teden v sredo ali četrtek dopoldne (čimprej zjutraj-v mislim mam okol 7 zjutraj) iz LJ.
Seveda bi blo pol treba naročilo prej preko neta izpelat, da dobijo stvari. Tako da sprejemam potnike do četrtka.
pa da se ne bi pol zmišljeval da bi šli pol pa spet ne itd. SAmo resni.
Kontakt na tel. 070 444185
Go with the flow.
- spremenil: OZZY ()
Caligula ::
Mene pa lahko obvesti vsakdo, ki bo sel kaj v Majdica in bi mi pripeljal kamero.
Nebi sel zraven, pokrijem pa cele stroske za bencin. Pa se kak pir.
ZS ali studi@email.si
Nebi sel zraven, pokrijem pa cele stroske za bencin. Pa se kak pir.
ZS ali studi@email.si
Ja če bi se kdo za kaj odločil lahko pošlje ZS pa se zmenimo za kaj. Samo ne bom pa zalagal za nobenega, ker nimam tok denarja, saj bi zase vzel za okol 100k, če bi šu. za ene dva al tri bi še šlo...da glih ne bi bil preveč prtljažnik povn.
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
BlackHole ::
Samo na on-line rezervacije v Pelugi se ne 100% zanašat. Jaz sem si zadnjič tudi disk rezerviral in sem dobil obvestilo, da me čaka, potem pa ga niso imeli. Vprašanje pa je, kako dolgo rezervacija velja, ker jaz sem imel kak teden prej rezervirano. So pač imeli na zalogi, ko sem rezerviral.
Jaz če bom bom naroču bom za potrdilo prej gor poklical dan al dva prej. Samo da se magician (Kaj je zdej???) pa bmw odločta al bosta kaj vzela al ne.
Najbl se je vedno osebno menit.
Najbl se je vedno osebno menit.
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
Dead_Eye ::
Hmm, kaj tista cena 28,59 Eur za ASRock K7S8X, R3.0, SiS746FX (DDR) je prava al kaj? (sprašujem ker nimam pojma nemško) Če je se priporočam...
The one and only
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dead_Eye ()
Ja tista cena je prava. samo nekaj mal jih majo. Upam, da jih bojo kerj dobil.
Drugač pa poglej ZS pa se kej zmenimo.
Drugač pa poglej ZS pa se kej zmenimo.
Go with the flow.
goranTNT ::
Dead_Eye mene je tud izjemno nizka cena zamikala in sem ze narocu dve. Upam da bojo kj dobil.
tilko ::
SJ ce prou razumem imas ti v mislih svercanje... Jst se nisem siher a bi su zravn al bi sam dau ksno narocilo... Te bom ZSju.
sinko999 ::
Nasvet za se vrniti greš mimo peluge nato prideš na semafor kjer gre glavna cesta na desno
ti pa greš na naravnost potem na naslednjem semaforju ravno in nato samo ravno dokler nimaš možnosti samo desno ali samo levo. Tam greš slevo potem pa spet samo ravno dokler nimaš možnosti samo levo ali desno, tam greš na desno (3 pasovna cesta) potem pa na levo tam se že vidi tabla za slovenijo, če boš šel naravnot se boš pripelal na šentilj po stari cesti,
drugače pa lahko tudi zaviješ na avtocesto pa glej da je ne boš spregledal je tak bolj mala.
Tukaj pa še imaš online routing, MAP 24
tak da se ne bo kdo v Grazu zgubil.
ti pa greš na naravnost potem na naslednjem semaforju ravno in nato samo ravno dokler nimaš možnosti samo desno ali samo levo. Tam greš slevo potem pa spet samo ravno dokler nimaš možnosti samo levo ali desno, tam greš na desno (3 pasovna cesta) potem pa na levo tam se že vidi tabla za slovenijo, če boš šel naravnot se boš pripelal na šentilj po stari cesti,
drugače pa lahko tudi zaviješ na avtocesto pa glej da je ne boš spregledal je tak bolj mala.
Tukaj pa še imaš online routing, MAP 24
tak da se ne bo kdo v Grazu zgubil.
Ni? ni ve?no !
Trdi ::
Kaj bi se dalo še v kako drugo trgovino zraven skočit? Rad bi si kupil fotoaparat, ki ga v tvoji trgovini nimajo. Pa mogoče bi našel še enega, ki bi rad kupil isti fotoaparat.
Trdota d.o.o.
borutz ::
kaj ve kdo kako se pride v pelugo?
zgorja je napisano za vrnitev nazaj mene pa zanima kako v pelugo.gres v center ali gres prej na jug pred tablo center?
enkrat sem jo nasel ampak samo zato ker sem se zgubil :)
pa na strani nic ne pise naslov oz jaz ga nisem nasel
ima kdo naslov od trgovine?
kaj je mozno kar prek neta placat z kreditno pol pa gres gor pa dvignes robo?
hvala za inf.
zgorja je napisano za vrnitev nazaj mene pa zanima kako v pelugo.gres v center ali gres prej na jug pred tablo center?
enkrat sem jo nasel ampak samo zato ker sem se zgubil :)
pa na strani nic ne pise naslov oz jaz ga nisem nasel
ima kdo naslov od trgovine?
kaj je mozno kar prek neta placat z kreditno pol pa gres gor pa dvignes robo?
hvala za inf.
VASkO ::
po stari cesti:
ko prides do Puntigam pivovarne (zacetek Graza) gres naravnost na semaforih v center po oni obvoznici (dvopasovna). vozis dokler ne prides do ene tankstele (kakih 3km dalec) in pred tankstelo zavijes desno. prvi semafor levo in pol vezis po glavni cesti (tu boste videli na desni strani Birg, po 100m). ti samo vozi po tej cesti, cesta naredi en 90° ovinek in pol imas moznost naravnost na semaforu ali pa na desno preko Mure. gres desno in vozis samo ravno. ta enosmerna na kateri si, malo vijuga, ti vedno ostanes na njej, dokler ne prides do enega velikega trga z zastavicami. no, tu pa je peluga, parkiraj avto pa isci.
pa imas eno super karto tukaj:
karta Graza
na strani peluge pa poglej tocen naslov. a si slep?
Naslov peluge
ko prides do Puntigam pivovarne (zacetek Graza) gres naravnost na semaforih v center po oni obvoznici (dvopasovna). vozis dokler ne prides do ene tankstele (kakih 3km dalec) in pred tankstelo zavijes desno. prvi semafor levo in pol vezis po glavni cesti (tu boste videli na desni strani Birg, po 100m). ti samo vozi po tej cesti, cesta naredi en 90° ovinek in pol imas moznost naravnost na semaforu ali pa na desno preko Mure. gres desno in vozis samo ravno. ta enosmerna na kateri si, malo vijuga, ti vedno ostanes na njej, dokler ne prides do enega velikega trga z zastavicami. no, tu pa je peluga, parkiraj avto pa isci.
pa imas eno super karto tukaj:
karta Graza
na strani peluge pa poglej tocen naslov. a si slep?
Naslov peluge
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VASkO ()
Trdi ::
Mene Villach precej mika. Blizu je pa nekaj stvari, ki jih hočem bi lahko tam dobil.
Trdota d.o.o.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje je ta peluga v grazuOddelek: Loža | 4672 (2929) | -ziga- |
» | Garancija pri elektronika.siOddelek: Kaj kupiti | 1822 (1361) | damjan11 |
» | Narocevanje stvari iz trgovine Peluga (v Grazu)Oddelek: Kaj kupiti | 2061 (1494) | ekseR |
» | Potrebujem mnenja o trgovini PELUGA!Oddelek: Kaj kupiti | 2009 (1451) | Realman |
» | Cene strojne opreme v Sloveniji sedaj in v EUOddelek: Loža | 6002 (4947) | Caligula |