» »

Nalaganje gonilnikov

Nalaganje gonilnikov

the_matrix ::

Ali kdo ve, kaj bi lahko bilo narobe, da v Winows xp ne moram naložiti gonilnikov za modem Motorola sm56? Ko inštalacija gonilnikov želi kopirati datoteke, se odpre okno, ki sporoča da ne more prekopirati (nobene) datoteke v ciljni imenik. Poskusil sem z večimi gonilniki, ki naj bi delovali, pa je bil pri vseh isti problem. Podobno se obnaša tudi pri nalaganju gonilnikov za tiskalnik, le da mi tukaj pove samo da nameščanje gonilnikov ni uspelo.

Roadracer ::

Pa imas gonilnike za WIN XP? Problem bi bil lahko tu! Pa da se nisi ti ustrasu obvestila da driverji niso podpisani iz strani microsofta! Vseeno poskusi s kaksnimi drugimi driverji!:D :D
2FAST4U

the_matrix ::

Imam več gonilnikov za XP-je in ni bilo nobenih obvestil, da niso podpisani iz strani Microsofta.

ToniT ::

Kako imaš nastavljeno varnost za podpisovanje gonilnikov?
Control Panel->System->Hardware->Driver Signing??

laibachnsk ::

Jest sem prej imel ta modem in se spomnim da ni delal na win xp,takrat še ni imel podpore za win xp(pa tudi za win 2000).
Tedaj so komaj prišli ven win xp in mogoče se od takrat kaj spremenilo.
Samo če ne najdeš "ta prave" driverje za win xp ne boš imel čisto nič od tega modema.
BTW ta modem je res zelo zelo slab oz vsi softmodemi so slabi od motorole pa nasploh.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siemens Gigaset 3070 Težave v winXP

Oddelek: Strojna oprema
102053 (1504) yerow
»

Modem motorola

Oddelek: Pomoč in nasveti
422830 (2210) joco
»