» »

Zmrzovanje

Zmrzovanje

junej ::

Imam Win XP pro.,osnovna plata ASUS A7N266-VM,AMD procesor 2000 XP+,Nvidia GeForce4 MX 440 64MB, Disk MAXTOR 60 GB.

Problem je takšen, če se zažene nero ohranjevalnik zaslona mi čez čas zgine slika in postane ekran sive barve ali pa se računalnik samodejno isklopi in vklopi (resetira).To se mi dogaja pri igranju skoraj vseh iger 3D. Na servisu pa pravijo da je narobe nekaj z Win XP in da ni hardverskih napak.Testirali so tako da so na nov disk naložoli Win XP in nero ohranjevalnik in need for speed, nakar je zadeva tekla in igrala normalno. Kaj naj naredim? Razen da zbrišem disk in na novo naložim, kar pa nebi rad delal.Kako lahko preveriš Win XO če je z njimi vse OK ?????

xenon74 ::

Kaj pa če bi ENOSTAVNO IZKLOPIL ta "Nero ohranjevalnik zaslona".

X74

junej ::

Ja saj ni problema...ga imam isklopljenga...nero je mali problem , problem so igre ko mi reštartajo mašino po cca parih sekundah špila!!;((

para! ::

Katera verzija GPU driverjev?

lp
Death before dishonor!

laibachnsk ::

izklopi automatic restart,pa nam povej kaj ti napiše blue screen,katero napako ti izpiše.
Verjetnost je da imaš nekaj narobe z driverji od nvidie.....če ni to pol imaš nekaj narobe z grafično.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kubuntu in pregrevanje procesorja?

Oddelek: Operacijski sistemi
91456 (1267) G-man
»

Zakaj računalnik zagori ?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
121770 (1354) Auslander
»