Prijavi se z GoogleID

»

DevOps Inženir @ tretton37

Opis delovnega mesta

V mednarodnem podjetju, tretton37 {trinajst37 -> 1337} iščemo nadarjene in zagnane sodelavce, da se nam pridružijo v naši “I-want-to-live-here” pisarni v osrčju Ljubljane. Si DevOps ninja? Vzpostavljaš stabilna in neprebojna moderna okolja? Vabljen/a na začetek svojega novega poglavja, na nekaj svežega, drugačnega in skändinåvskegä 🇸🇪.

TL;DR; - but you should. Range 3-4K+ €, nedoločen čas, super vzdušje + gear + swag + en kup znanja, hardcore projekti, fun eventi, edinstvena kultura, ninje, skrb za tvoje zdravje.


Prijave sprejemamo na naši spletni strani

Na slovenski trg prinašamo nekaj drugačnega. Spodaj najdeš malce daljši opis našega podjetja, kulture, pristopa in pričakovanj. Z našo ponudbo ne skoparimo, zato se ti več kot splača prebrati vse podrobnosti. :)


Od kandidatov zahtevamo

- Najmanj 3+ let izkušenj na področju DevOps
- Dobro znanje angleškega jezika, tekoča in jasna komunikacija
- Ekipni developer s strastjo do razvoja
- Odlično poznavanje AWS ali GCP cloud okolja
- Produkcijske izkušnje z CI / CD procesi za avtomatsko vzpostavitev okolja
- Sposobnost nartovanja in pisanja vzdržljivih in močnih varnostnih pravil in kontrole dostopa
- Razumevanje Serverless in FaaS (AWS Lambda, Open FaaS)
- Mojsterska uporaba konzole, poljubnega terminalskega okolja, *nix shell
- Uporaba kontejnerjev in dobre development navade
- Uporaba in poznavanje orodij kot so Docker, Kubernetes, GitLab, Jenkins, Serverless, Terraform

Kandidatom ponujamo

- Spoštljivo plačilo od 3.000,00 € bruto navzgor, odvisno od tvojih izkušenj in znanja
- Redna povišica, polni regres
- Maksimalno izplačilo malice in prevoza
- Redna zaposlitev za nedoločen čas v Slovenskem podjetju tretton37 d.o.o. s 6-mesečnim poskusnim obdobjem
- 25 dni plačanega dopusta
- Dodatno pokojninsko varčevanje
- Direkten dostop do specialistov in pomoč s strani ergonomskih strokovnjakov
- Budget za tvoje zdravje, ki ga lahko porabiš po želji
- Top-up izplačila v primeru starševskega dopusta
- Kul aktivnosti v sklopu podjetja (CrossFit, hockey night, sportsball...)
- Ergonomske in prilagodljive hidravlične mize, kvalitetni stoli, prilagodljiv in nebleščeč ekran, gugalnice ter poudarek na udobnem in prijetnem delovnem okolju
- Zajeten ninja budget, ki ga lahko porabiš za konference, dodatni tooling, izobraževanja, licence ali gadgete
- Organizirani Knowledge dnevi 3x letno (Knowabungas)
- Udeležba na naši konferenci leetspeak v Stockholmu
- Nov laptop po izbiri (Macbook Pro, XPS, ...)
- Nov telefon po izbiri (iPhone 11, S10, ...) skupaj z naročnino
- Prost dostop do prostorov 24/7
- Fleksibilen delovni čas
- Poletni family BBQ, božična zabava, after works, meetups
- Skrbno izbrani in tehnološko zahtevni projekti
- Delo z mednarodnimi strankami in zrelimi startupi. Spotify, Apple, Ikea, Deutsche Bahn, Arriva, Sony, Tetrapak, iZettle, Klarna,...

Kontakt

Prijave in več infromacij --> :: https://1337co.de/leet :: <--
(clickable link v zgornjem delu oglasa, pod videom)

Vedno smo odprti za vse sposobne in zagnane posameznike na področju ustvarjanja digitalnih rešitev. V kolikor objavljeno delovno mesto ni ravno na tvojem področju, lahko uporabiš našo spontano prijavo. V kolikor obvladaš Back-end, UI, UX; imaš izkušnje kot Product ali Team lead te bomo prav tako zelo veseli.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
3000 - 4000+ bruto EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

AWS ali GCP
napredno znanje
CI / CD
napredno znanje
Serverless in FaaS
začetnik
Docker, Kubernetes,..
napredno znanje

O podjetju

tretton37 je hitro-rastoče švedsko podjetje s sedežem v univerzitetnem mestu Lund, ki je vrelec švedskega znanja in visokotehnološke industrije (Bluetooth, Tetrapak, Sony Ericsson, Alfa Laval,...). Ob ustanovitvi naše družine v začetku leta 2010 smo si zadali, da bomo izzvali status quo in IT industrijo kot je takrat bila. Začeli smo skromno, a samozavestno ter se z velikimi ambicijami borili proti slabi kodi, one line at a time. Ne verjamemo v kravate, pretirano hierarhijo in nazive, kličemo se ninje, preživeli smo hackathone, bili večkrat izbrani ne le kot najbolj zaželen zaposlovalec na Švedskem, ampak tudi kot podjetje z najbolj zavidljivimi pisarnami in prijetnim delovnim okoljem.

Naše igrivo ime tretton37 izhaja iz naše gamerske kulture, kjer je beseda ELITE v prid učinkovitosti med gamerji postala LEET in posledično 1337. 1337 je močan del naše kulture, ki jo začutiš na vsakem koraku v pisarni tako kot tudi zunaj. Smo eno izmed vodilnih skandinavskih podjetij na področju IT consultinga in razvoja kvalitetne programske opreme po meri. Vključimo se na najbolj zanimivi točki projekta - njegovem nastanku, kjer vplivamo in izbiramo tehnologijo, infrastrukturo ter se lotimo hardcore razvoja. Razvoj večinoma poteka v tehnologijah JavaScript, .NET in JAVA. Naši projekti so raznoliki, zanimivi, tehnološko napredni in polni izzivov. Poleg zanimivih projektov in strank vodimo tudi svoj lastni startup inkubator 1337 Works, v katerem gojimo in s pomočjo zadnjih tehnologij razvijamo inovativne lastne in zunanje ideje.

Zakaj bi želel delati za vas

Na slovenski trg prinašamo nekaj drugačnega, svež odnos do zaposlenih, zavidljivi mednarodni projekti in neprimerljiv recruitment paket. Z našo ponudbo ne skoparimo, ponosni smo na odnos do naših sodelavcev, prispevek k skupnosti, na kvaliteto, ki jo nudimo našim strankam. Drugačni smo v naši kulturi in našem vsakdanjiku. Močno verjamemo in vlagamo v znanje, naš moto je Creating value by sharing knowledge in nas spremlja na vsakem koraku. Smo podjetje, kjer ni neumnih vprašanj in kjer je vedno nekdo pripravljen pomagati, brez ovir in brez egov.

S svežim, sproščenim in drugačnim pristopom do sodelavcev, znanja in projektov te vabimo na malce drugačno pot. Na pot, kjer ti obljubimo da bo skupek naše družine, vrednot in kulture vedno na prvem mestu. Poleg potrebne socialne varnosti in spoštljivega plačila za tvoje znanje, boš imel/a izpolnjene vse pogoje za osebnostno rast, rast na področju znanja, skrb za tvojo dobrobit, neverjetne sodelavce, izzive z visoko tehnološkimi projekti, zabavno delovno mesto, možnost raziskovanja izven meja Slovenije ter zdravo razmerje med osebnim in delovnim časom.

Programerski vprašalnik