»

IONIC developer @ Numo d.o.o.

Opis delovnega mesta

NUMO (https://www.numo.si/), digitalni inženiring, je mlad in visoko motiviran team, ki za uveljavljanje lokalne in globalne naročnike realizira tehnološko zahtevne projekte s filozofijo design-to-function. Zaradi povečanja obsega dela projektov iz področja spletnih rešitev in mobilnih aplikacij, vabimo IONIC razvijalca, da se nam pridruži na projektu ali več projektih.

Delo zajema sodelovanje na projektu, ki ima mednarodne ambicije. Podrobnosti projekta bomo razkrili po podpisu NDA. Delo se izvaja projektno, lahko v prostorih Numa ali od doma. Ker delo zahteva tesno sodelovanje z ostalo ekipo zahtevamo enkrat do dvakrat tedensko prisotnost v prostorih Numa v Ljubljani v času delovnika.

Od kandidatov zahtevamo

Od kandidata pričakujemo
Odlično poznavanje IONIC platforme
Poznavanje IONIC verzij
Odlično znanje HTML in CSS

Zaželena znanja
Uporaba Adobe Photoshop orodja

Kandidatom ponujamo

Pričetek dela po dogovoru a ne kasneje kot 1.6.2019. Pričakujemo, da se bo projekt zaključil najkasneje v 5 mesecih.

Plačilo za celoten projekt ja 9.000 EUR. Znesek se izplača v treh tranšah po 3.000 EUR na vsake 2 meseca, pod pogojem, da so vse naloge zaključene kot določeno v projektu.

Z vsakim pred-izbranim kandidatom bomo pregledali projekt in naredili kratek test pred končnim izborom.

Kontakt

Prijave sprejemamo na info@numo.si

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
9000,00 EUR / projekt
Delovni čas:
po dogovoru

 

Zahtevana znanja

Ionic
napredno znanje
HTML
napredno znanje
CSS
napredno znanje
Adobe Photoshop
začetnik

O podjetju

Numo je digitalni inženiring, ki sodeluje tako z domačimi kot tujimi partnerji. Naša specialnost so 3D in 2D igre, spletne in mobilne aplikacije, 3D animacije in video, kjer smo eden od vodilnih akterjev v Sloveniji. Visoke standarde si zastavljamo tudi na drugih področjih našega dela, od strateškega poslovnega svetovanja, urejanje in vodenje socialnih medijev, ON in OFF-line oglaševanja, strateškega načrtovanja, upravljanja in organizacije dogodkov, oblikovanja in design managementa.

Programerski vprašalnik