Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi
CiClon ::
Mogoče je pa problem v tebi in v tem, da si iz kdo ve kakega razloga pričakoval "realizem" v tej seriji.
karafeka ::
Predsednik11 je izjavil:
Lioness 3x1 hahahahaha kero sranje. 8 američanov na Ukrajinsko Ruski fronti brez težav pobije 200 rusov sestreli 500 dronov.
Še Hobit je bolj realističen kot tole sranje.
A so imeli lopate?
bm1973 ::
Brez zveze, pač ameriški film...
Oni morajo zmagati...
Oni morajo zmagati...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
FTad ::
Vem, da je serija stara par let, ampak sem si ravnokar pogledal 1883 https://www.imdb.com/title/tt13991232/. Ne vem kaj naj rečem....mojstrovina....brez besed sem.
Potem sem pa začel gledat 1923. Pa kljub zvenečim imenom je mnogo slabša. Večinoma naprej previjam. Najboljša zgodba mi je ravno indijanska. Tista afriška je na začetku obetala, pa je hitro postala ena poletna romanca. Glavna zgodba je pa bolj ali manj enaka kot v Yellowstonu.
Plus dam, da želijo prikazati kako moč pokvari človeka, ker misli, da je od boga poslan ali pa kar sam bog in da lahko dela kar hoče, tako pri eliti kot pri hinavskih klerikalcih.
1883 sem tud jaz pogledal. Mi je bila tudi zanimiva serija. Edino tiste ljubezenske scene kar se tice glavne igralke mi niso bile ravno najbolj realne, ostalo mi je bilo pa kul. Nisem pa nikjer sel preverjat, kolk je bila serija historical accurate... Sploh kar se tice glede odnosov z native americans.