»

Konec z iPodi?

Wired News - Pri Neuros Audio so se odločili, da končajo dominacijo IPodov. V ta namen so ustvarili svoj multimedijski predvajalnik z zloveščim imenom: 442.

"Genocida" ne nameravajo izvesti zgolj s tehničnimi obljubami, saj napravico želijo prepustiti odprto kodni skupnosti, da iz nje izvleče čim več. Ideja je seveda dovolj dobra, a pri Wired imajo seveda pomisleke, če ni morda malce prepozno, saj je prodaja napovedana šele za prihajajoči januar. Vsekakor bo naprava navduševala tehnološke navdušence, ter odprto kodne zaverovance, če bo seveda Neuros Audio držal obljubo in za odprto kodo tega "požigalca iPodov" zaposloval lastne ljudi.

Faktor, ki govori proti iPod-om, je...

66 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech -
Če bi Slo-tech omogočal poljubne avatarje:
bi jih zagotovo izklopil33%
(391)
bi jih z veseljem gledal33%
(390)
bi si jih občasno ogledal16%
(185)
ne mi omenjat avatarjev15%
(177)
bi nehal obiskovati Slo-Tech4%
(50)
Skupaj glasov: 1193
Tako, pa smo opravili s trenutno anketo. Glede na rezultate ankete si poljubnih avatarjev srčno želi tretjina uporabnikov, kar je bistveno več od naših ocen. Vendar še vedno premalo, da bi ta hip spustili vse ostalo in se lotili avatarjev. Avatarji so tako dodani na seznam stvari, ki bi jih bilo lepo implementirati na tej strani, vendar na tem seznamu niso prav visoko. Za začetek bomo po petih letih zamenjali design.

59 komentarjev