» »

Oktobra prispejo VR naočniki Oculus Quest 2

1
2
»

PARTyZAN ::

Floor level skalibriraš periodično ob vzpostavitvi Guardiana. Lahko pa, če se mu zmeša tudi ročno sprožiš:

Settings -> Guardian -> Set floor level

Buggy ::

@PARTyZAN: Vse prestudiral in pomoje sedaj tudi optimiziral. Powerbank je zdej v straps cage-u in AirLink dela boljse kot DirectLink. Nastavitve v Dirt Rally 2 sem za mojo 1080TI nekako popedenal...spilam na 80HZ in se vedno dosegam top 20 case na leaderboradu, malo slabse kot na 2D 144HZ a vseeno je imersion epic! Namestil sem se Oculus Tray tool, in se se tam igral z supersamplingom, ter ostalimi nastavitvami. Priporocam!
Project Cars 2 deluje tudi perfektno, malce sem imel sicer tezave z HUD in volanom a sem resil. Skratka Quest2 je za PCVR res super stvarca in ni mi zal. Tebi pa res hvala za vse koristne informacije. Takih manjka!

PARTyZAN ::

Na žalost nekateri tukaj reč enačijo z raznimi spodletelimi poskusi filmske industrije v 3D s polarizacijskimi očali. VR in AR je na tej točki real deal, ne samo gimmick.

Me veseli, da si zadovoljen. Želim ti obilico zabave :)

Buggy ::

mimogrede, ce bo komu pomagalu in ima Dirt Rally2 zgolj v Steam storu in ne Oculus (mimogrede zdej je 75% sale) se da stvar optimizirati, da uporablja Oculus SDK s parametrom "-vrmode Oculus", ki ga dodas pod game properties v library.

Ce stvar funkcionira "as it is" ne vem, ker sem delal se v konfig file-ih dolocene optimizacije a stvar dela bolje, kot sem probal prvic vse default!

se linkec

https://steamcommunity.com/sharedfiles/...

Kot vedno...stvar optimizacije in prilagajanja potrebam, ki jih imas. Tradeoff med performace in visual! Nasel sem svoj sweet spot and I'm good to rock!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

al1976 ::

Zivjo,
Hvala za vse informacije tukajle. Nabavil na amazonu.fr en kos pa, da vidimo še na lastne oči :)
Zgleda da bo v virtualni svet kar lušno vsake toliko malo pobegnit.
Sporočim.

scipascapa ::

Buggy ::

Pred kratkim so zgleda spremenili nacin logiranja na Quest2. Kako ste vi nastavili racun in ali je mozen prehod med njima. Jaz sem ga linkal na ze dosedanji FB account, in Quest2 je zahteval nebroj update-ov ter verifikacij device-a. Trenutno sem na FW verziji 43.
Se podvprasanje. Half Life Alyx je sedaj skonto na Steamu in sem si ga nabavil. Kaksen tip glede nastavitev - AirLink. R5 5600X in 3080 12GB

PARTyZAN ::

Tako je, prej je bil obvezen Facebook account, zdaj so pa ponovno (lol) ločili, in se prijaviš z Meta računom, za katerega ti je verjetno že headset ponudil, da ga ustvariš. Avtomatsko se prenese cel library in vsi podatki. Nimam pojma kako zgleda, če potem ta Meta account povežeš s Facebookom, ker tega nisem počel (in si niti ne želim počet).

Pri AirLinku se zna zgodit, da ti bo čisto v redu delovalo s privzetimi nastavitvami. Je pa praktično obvezno, da imaš access point oz. anteno od routerja v vidni liniji do headseta, ko igraš.
Hardware ti bo z lahkoto poganjal Alyx. Uživaj :)

Buggy ::

@PARTyZAN! Zrihtal kar na FB kot je bilo. Sprobal, nastavil na ultra...airlink je na max bitraite na 5Ghz wifi, scaling sem pustil na 100%, ceprav bi lahko to tudi povisal...fps nastavljen na 90 in res je noro dozivetje spet spilati HL, kot sem ga vcasih na 2D in ga sedaj lahko tudi v VR. Fizika in interakcija je bolana, kot takrat...cisti mozganski odfuk, ce smem bit malce vulgaren ;)

karafeka ::

Ali je mogoče z VR očali gledati tudi 3D filme?
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Premijski AR naočniki Quest Pro pridejo konec oktobra

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
294478 (2071) sbawe64
»

Facebook začenja testirati ciljane oglase znotraj VR okolij

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
194277 (2397) war-dog
»

Junija prispejo VR naočniki Vive Pro 2 in Focus 3

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
134054 (2999) PARTyZAN
»

Odstranitev Facebooka pobriše podatke povezanega Oculusovega računa

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
265870 (4516) xmetallic
»

Oculus Quest bo dobil povezavo s PCjem in zaznavo rok

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
84215 (3126) roli

Več podobnih tem