» »

Canopus GeForce 2 GTS & Ultra

Canopus GeForce 2 GTS & Ultra

3DnHardware - No tukaj pa si lahko pogledate nekaj slikic malo bolj profi kartic baziranih na GeForce 2 čipu. Zadevici izgledata (moje mnenje) še boljše kot Hercules-ovi Propheti (modri), pa še video in audio vhode ter BNC izhode imata. Škoda le, da se ju ne da dobiti v Evropi. Damn .

6 komentarjev

undefined ::

[sarcasm]Mejduš ja, poglejte, kartica ima vtičnico za napajalni kabel... kmalu bomo potrebovali male nuklearne elektrarne, tako kot jih že zdaj potrebujemo za Voodoo-je 5.[/sarcasm] :D

undefined ::

No ja, vsaj en patent, ki ga je nVIDIA že veselo pograbila od 3dfx-a. Pričakujte 'GeForce Volt' adapter ob izidu NV20.

AndrejX ::

Tole pa ne bo dobro... Zadeve potrebujejo vedno več štroma, se vedno bolj grejejo in so glasne. Kdaj pa bodo vse te stvari majhne, neslišne in varčne???

TESKAn ::

Kup si GeForca MX, pa bo>:D. Sam res - kam gre to? Že AMD - jevi mlinčki pokurjo velik štroma, če boš dau pa not še kako tako grafično...jaome, boš rabu vsaj 400W napajalnik...

luni ::

Ice pa kaj si se vedno zagrenjen? Zdaj itak nimas vec izbire, kot pa da kupujes Nvidiine kartice >:D. Pa BTW, ce ma Canopusova kartica gor dodaten power connector (katerega uporaba, ce sem jaz prav razumel, sploh ni obvezna), to ne pomeni (kar ti dobro ves, ker ves, koliko porabijo GeForci...) da ga rabijo vse... Samo poglej, kaj vse so nasraufali na tega bogega Canopusa!

mojsterpeter ::

sam tile japončki so pa manijaki, ni kej :D