» »

Kolikokrat glasujem pri isti anketi?

Kolikokrat glasujem pri isti anketi?

Slo-Tech -
  • 1x 55% (709)
  • več kot 5x 22% (284)
  • 2-3x 14% (179)
  • 0x 6% (81)
  • 4-5x 3% (35)
Skupaj glasov: 1288

Novo anketo je predlagal rc-car.

13 komentarjev

Hojne ::

Sem že kar nekaj časa nazaj Primožu poslal e-mail naj naredi, da bo lahko vsak user samo enkrat glasoval, pa takrat ni bil zainteresiran. Upam, da mu bo ta anketa spremenila mišljenje.
Glede na rezultat pa je jasno, da so vsi rezultati anket do sedaj absurd.

BaRtMaN ::

Tako je. Pa tudi tale anketa je bolj bedna kot ne. Pa brez zamere, rc-car.

blabla ::

In kako ugotoviš kaj je najglasnejše? :D

Resno. Zmeraj ko dam glavo v comp slišim samo bzzzzzzzzz, nič pa ne vem od kod to prihaja. Saj sem hotel že odklopit CPU ventilator, samo sem na srečo na Tom's Hardware videl kaj se v takem primeru zgodi z Athloni :\

Za kakršnekoli napotke se že v naprej zahvaljujem. Drugače ne bom mogel glasovati :'(

Filo ::

Na ta novi anketi manjka šiškebab, ker ima toliko pomena kot trenutna anketa in en komentar pred mojim...:D

tha_man ::

blabla, brez skrbi lahko odklopiš cpu ventilator za nekaj časa, jaz sem ga imel na XP1600 izštekanega pol ure, pa je računalo čist lepo delalo. Sm ne hladilnih reber dol dajat >:DPri anketi bi pa res lahko zrihtali da se lahko samo enkrat glasuje, ker so trenutni rezultati bolj kot ne kr' neki :\

(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Luka Percic ::

Saj vem da ne marate da vam kdo teži zaradi pomanjkanja možnosti, ampak vseeno; mislim da tukaj manjka postavka CD/DVD-rom. Zakaj? Jaz imam dokaj tih računalnik, na GPU-ju pa sploh ni ventilatorja. Disk mi tudi ne škrta zelo naglas. Najbolj pa se ustrašim ko začne moja DVD enota svoj pohod. Tu gre za diskriminacijo!:D :D

||_^_|| ::

pr men je edina stvar k se dere v mašini chrome orb na gpuju.-

AtaStrumf ::

Če malo preračunamo te cifre ugotovimo, da je tokrat v bistvu glasovalo cca 913,5 ljudi in ne 1288 kar predstavlja slabih 71%.

Itak pa da pol anketa nič ni vredna če lahk večkrat glasuješ. Pol je brezveze, da sploh moraš biti prijavljen, da glasuješ. To bi res moral popravit, sam ne vem zakaj nočjo, najbrš ni nevem kak hud del to.

Vent na CPU-ju pa enostavno začasno usaviš s prstom, samo ne tako, da ga zatlačiš med lopatke :D, ampak tako da s prstom pritisneš na sredini, najperj nežno pol pa vedno bolj in se ustavi. Vsaj moj vent na Volcanotu 6. Pol pa ugotovim, da je bistveno bolj tiho čeprav mi ne manjka ventov v ohišju.

Paramedic ::

Se strinjam - to večkratno glasovanje je najbolj bedast "feature" slo-tech. En človek - en glas!
End transmission.

Kaboom ::

bo že bolj varno za 5 sek izklopit ventilator iz napajanja... ker če ustaviš/prisiliš motor v mirovanje se začne tuljava motorja pregrevati - posledice pa so smrad, ropot, pregrevanje, X.
in tokrat zares manjka v anketi "pečenje šiš-kebapa"
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

alien-w ::

Tale količina glasovanj je bila že velikrat tema pogovora na s-t sestankih, toda vedno smo prišli do tega, da če omejimo 1glas/userja pomeni, da moramo neprijavljenim uporabnikom odvzeti še to prioriteto, da ne morejo glasovati pri anketi. Drugače smo se pa vsi strinjali, da bi bilo bolje, če bi lahko bil samo 1glas/userja.

V tej anketi manjka precej stvari, to vemo, samo ne moremo dati 20 možnih odgovorov, ker potem ni bistva. Obkljukajte, tisto kar se vam zdi, da je ali najbolj sorodna naprava ali pa obkljukajte napravo, ki je druga po vrsti na spisku najglasnejsih, pa bo.:D

AtaStrumf ::

Pa saj je vseen če neprijavljeni ne morejo glasovat. Če jim je škoda 5 minut za registracijo pol pa res nimajo kaj glasovat.

blabla ::

Po dolgem raziskovanju sem odkril, da je najglasnejša stvar tri leta star šiškebab. Po ohišju hodi z vsemi sedmimi nogami in se oglaša iiik, iiiik.
Žal ni te možnosti pri glasovanju.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Intel predstavil novo velikost matičnih plošč 5 x 5

Oddelek: Novice / Matične plošče
105399 (4356) čuhalev
»

Pomoč pri matematičnem izpitu (nujno)

Oddelek: Šola
183080 (2699) milc
»

Aluminij

Oddelek: Kaj kupiti
152842 (2119) _pobesneli_
»

Kaj je 486 ali 586?

Oddelek: Strojna oprema
181341 (1128) SasoS

Več podobnih tem