» »

Kitajska: WTO, mi smo tako pridni!

Kitajska: WTO, mi smo tako pridni!

Vnunet - Kitajska oblast je objavila rezultate do sedaj verjetno najobsežnejše piratske, pardon, PROTIpiratske čistilne akcije. Zasegli so, reci in presnemi, 27.5 milijona nelegalnih izvodov CDjev z glasbo ter videom. Klik!

Članstvo v WTO-ju dela čudeže.

6 komentarjev

l-note ::

Krneki, zdej pa dela.

R0K ::

Tut prbližn tolk bi jih dobil če bi celo slovenijo prečesal :D

||_^_|| ::

nism vedu da se na kitajskem tut proti temu borijo:))

minmax ::

Še en velik dokaz kakšn bullshit je WTO. Boli njih kurac če Kitajska oblast iztreblja Tibetance, samo da ne kopirajo ameriških CDjev, ki prinašajo profit. Aja... World Terrorist Organisation :)

Ziga Dolhar ::

Za to imaš pa tistoč in eno humanitarno organizacijo. :|

minmax ::

na žalost ali na srečo (kakor kdaj) humanitarne organizacije proti dobro organizirani vojaški sili pač ne morejo nič... žalostno je to, da kao demokratični svet to dopušča in celo spodbuja trgovanje s takšnimi deželami oziroma vladami. Namesto, da bi recimo kot pogoj za včlanitev v WTO postavili rešitev vprašanj človekovih pravic, smrtne kazni, razmer v Tibetu in odnosov s Tajvanom, so jim za pogoje postavili to da morajo pirate polovit. Mislim, kdo je tu bad guy, pirati ali zasedba tibetske planote in načrtno redčenje avtohtonega prebivalstva?

WTO je na žalost samo še ena dodatna roka ameriške zunanje (torej korporativne) politike. To je politika, ki je pripeljala do 11. septembra. in nič ne kaže da bi se kaj kmalu streznila. Ne, da bi bila evropa dosti boljša (saj v večini primerov deluje kot ameriški pes, kot je recimo Blaira upodobil George Michael;).