»

AMD preprečuje povezovanje mostičkov?

OC Prices - Nekako navajeni smo že, da vsi AMD-jevi procesorji s podnožjem SocketA omogočajo igranje z mostički, kar nam omogoča, da naprimer navadne procesorje prepričamo v delovanje na dvoprocesorskih ploščah ali da jim omogočimo spreminjanje množilnika. No, na OC Prices namigujejo, da se utegne ta raj kaj kmalu končati, saj naj bi bil AMD pričel prodajati procesorje v drugačnem pakiranju, pri katerem so vsi mostički preplasteni, tako da je njihovo povezovanje onemogočeno. Uradnih informacij še ni. Klik!

8 komentarjev

Aktualno v Forumu

Slo-Tech - Kot vedno se tudi v tem vročem poletnem času na Slo-Techu dosti dogaja. Ne glede na letni čas navijamo procesorje, modificiramo ohišja in uporabljamo ekstremne pripomočke za hlajenje, malo bolj izvirni pa doma izdelujejo zvočnike in načrtujejo manjše prilagoditve sedežne garniture.

Nekateri osvajajo vrhove, medtem ko smo drugi zaradi peklenske vročine doma, kjer snemamo zgoščenke, igramo strelske igre in se branimo pred komarji, ki nam kratijo spanec. Skupinico politično navdahnjenih osebkov bolj kot vročina skrbi izkoriščanje tretjega sveta, na katerega pa se požvižga forumaš Bx, ki ima dosti veselja z lastnimi skrbmi [;)].

7 komentarjev

Preden pošljete sporočilo v forum, ...

Ko ste že pričakovali zmago enega ali drugega...

vir: OC Prices
OC Prices - ... kjer poteka prepir o tem, kateri proizvajalec procesorjev je boljši, vam svetujem naslednje:
  • Usedite se v svoj najljubši naslonjač, ...
  • ... pomirite svojo vročekrvnost in se čimbolj umirite, ...
  • ... zavedajte se, da so na testu primerjali procesorja dveh glavnih proizvajalcev z isto nazivno hitrostjo, ...
  • ... preden kamorkoli kliknete, naj vas še enkrat opozarim, da se branja lotite mirno in zbrano ...
  • ... nato pa kliknite na ta naslov in preberite članek!
Ste še vedno prepričani v to, da boste pritisnili gumb "Pošlji" ob spisanem sporočilu in se prepirali dalje? [:D]

36 komentarjev

Hpaq: 19. marec

Vnunet - Podjetji Hewlett Packard in Compaq sta oznanila datum glasovanja o predlaganem združevanju obeh podjetij. HPjevi delničarji bodo glasovali 19. marca, Compaqovi pa dan kasneje.

Bo pa boj zelo zanimiv: Carly Fiorina je še vedno prepričana v uspeh, medtem ko bodo (no, naj bi) člani Hewlettovega in Packardovega fonda glasovali proti 17,5 MRD GBP vredni združitvi.

1 komentar