»

Ko X-Bit Labs ozvočenja na ogled postavi ...

Zelo eleganten izgled

vir: X-Bit Labs
X-Bit Labs - Creative, Singapurski gigant je zelo znan po vsem, kar se tiče zvoka na področju računalništva. Njihovi izdelki slovijo kot odlični in tudi cena ni pretirana. Tokrat so si na X-Bit Labs pobliže ogledali tri zvočniške sisteme in sicer:
  • Creative Inspire 6.1 6700
  • Creative Inspire 2.1 Digital 2800
  • Creative I-Trigue 2.1 3300
Vsi trije so povprečnih zmogljivosti in so nadvse primerni za manjše prostore, cena pa je povsem sprejemljiva. Test je zelo zanimiv,...

11 komentarjev

Testi na X-Bit Labs

X-Bit Labs - Te dni, ko je vročina povsem neznosna, so na X-Bit Labs izvedli nekaj testov računalniških komponent in spisali zanimiv članek. Seveda zadnje čase na področju procesorjev in matičnih plošč teče največ besed okrog Intela ter njihovega čipovja i875P oziroma i865PE, ki so ju tudi stestirali. Za več informacij pa vam podajam povezave do testov.

0 komentarjev

Radeon 9500 Pro se na ogled postavi

Tweak Town -

Na TweakTown so si ogledali že precéj dobro znano kartico Radeon 9500 Pro, o kateri se je celó govorilo, da naj bi bila ena izmed boljših kartic za domač žep. Poceni in zmogljiva. Ugodna, skratka. Pa je res?

Kartica stane slabih 180 dolarjev, kar je nekako v rangu GeForce4 Ti4200. TweakTownovci so bili navdušeni nad gonilniki, 128 MB pomnilnika ter kvalitetnim digital - CRT pretvornikom, razočarala pa je omejena overclockabilnost. A že nenavita kartica je prava zverina, saj so z Athlonom 1870 dosegli prek 11.000 3D Markov. To pa ni od muh, kajne?

10 komentarjev

Neonke

Dan's DATA - Računalničarji so že od nekdaj radi vtikali razno razne neonke v računalnik. Te stvarce so nadvse primerne za olepšanje povprečno dolgočasnega računalnika. Tako pravi tudi Dan, ki se je malce poigral z raznobarvnimi neonkami. Njegov članek najdete tukaj.

0 komentarjev