»

ATI ALL-IN-WONDER Radeon 9600XT preizkušen

vir: ATI
Overclockers Australia - Da, res je, velikokrat smo že podajali povezave na različne strani, na katerih so preizkusili in spisali sodbo ATI Radeona 9600XT. A morda je prav da podamo povezavo tudi na ta test. Kaj je na tem tako drugačnega od drugih? Namesto da bi preprosto spisali besedilo in dodali nekaj slik, so se fantje pri 3dGameMan.com kot ponavadi potrudili na malce drugačen način in naredili video reportažo. Klik!

1 komentar

Vroče cevi tudi na procesorskih hladilnikih?

3dGameMan.com - Princip vroče cevi je preprost, saj je namenjen temu, da prenese toploto iz enega dela še na druge hladilne površine. Tokrat je podjetje Thermalright, poznano po svoji seriji SLK hladilnikov, predstavilo procesorski hladilnik, iz katerega molijo "vroče cevi". Le-te namreč prenašajo toploto iz dna hladilnika na hladilna rebra. Izdelan je iz 100% bakra, tehta pa kar 520 gramov oz. nekaj več kot pol kilograma. Pritrdi se preko štirih vijakov in nase sprejme 80 ter 92 mm ventilatorje.

Tako kot vedno, je tudi tokrat posnetek na voljo v WMV in MOV obliki.

7 komentarjev

Vantec iCEBERQ4 Premium VGA Cooling Kit

3dGameMan.com - Vantec ne izdeluje le izvrstnih nadzorovalnikov ventilatorjev, ampak tudi različna hladilna telesa. Eno izmed hladilnih kompletov grafičnih kartic je tudi Vantec iCEBERQ4, ki ga je predstavil Rodney Renolds. Posebnost tega kompleta je v tem, da so v ventilator vgrejene LED diode, ki dajejo podoben efekt kot pri večjih, 80mm ventilatorjih. Poleg zrakomlatca dobimo tudi pasivne hladilnike za pomnilnik, napajalni adapter in nekaj termalnega traku. Posnetek je tudi tokrat na voljo v zapisih WMV in MOV.

1 komentar

Ohišje Koolance Tower Liquid

3dGameMan.com - V prejšnem videotestu nam je Rodney Renolds predstavil sistem vodnega hlajenja imenovan Koolance PC2-601BLW Tower Liquid. Njegova posebnost je v tem, da poleg kompleta dobimo tudi posebej prilagojeno ohišje, v katerem je že vgrajenih nekaj komponent. V tokratnem delu je bilo predstavljeno sestavljanje in vgradnja vseh delov hlajenja. Na splošno se je odrezal dobro, a za preveliko ceno, saj le-ta lahko preseže tudi mejo stotih tolarskih tisočakov. Tudi tokrat je posnetek na voljo v *.WMV in *.MOV obliki.

0 komentarjev

Koolance Tower Liquid ohišje

3dGameMan.com - Dandanašnje dni je vodno hlajenje možno kupiti skoraj v vsaki malce bolje založeni računalniški trgovini. Ponavadi se potrošniki odločijo za komplete, ki jih je potrebno vgraditi v lastno ohišje. Če pa se vam že vgradnja zdi zamudna, bi morali poseči po ohišjih z vgrajenim vodnim hlajenjem. Eden izmed takih je tudi Koolance PC2-601BLW Tower Liquid, ki vsebuje že vse potrebne komponente - na vrhu ohišja je celo hladilnik z LED ekranom, ki prikazuje temperaturo vode. Da pa si boste stvar lažje predstavljali so na 3DGame Man posneli 1. del videa o tej napravi. Tako kot vedno si je posnetek možno ogledati v *.WMV in *.MOV obliki.

2 komentarja

Videotest Zalman HP-80A

3dGameMan.com - Videotesti so nova "pogruntavščina", ki jo pridno uporabljajo na spletni strani 3DGameMan. Tokrat so predstavili Zalman HP-80A o katerem se je že veliko pisalo. Hladilnik sestavljajo hladilna rebra in Heatpipe, ki povezuje rebra na obeh straneh kartice. Velika prednost "pasivnega hlajenja" je v tem, da ne povzroča nobenega hrupa, zaradi katerega grafična kartica postane neslišna. Pa saj to že veste, ne vem, zakaj razlagam. Posnetek je na voljo v .wmv in .mov obliki.

2 komentarja

Vantecov silak

Overclockers Australia - Poleg Swiftecha, Alphe, Globalwina in še kakšnega težkokategornika, se med overclockersko srenjo že dalj časa pojavlja ime Vantec. Po kar številnih podatkih je to eno izmed podjetij, ki prav tako presenečajo s svojimi hladilniki, ki se lahko pohvalijo z dobrim hlajenjem. Enega izmed številnih hladilnikov, ki jih ponuja Vantec so stestirali tukaj. Hladilnik se imenuje CCK-6035 in se lahko pohvali s popolnoma bakrenim podnožjem, ki je spolirano do potankosti, z dokaj nizko ceno, odličnim pritrdilnim mehanizmom in glasnim Deltinim ventilatorjem, kar bo gotovo motilo prenekaterega uporabnika, ki je navajen tišine. Članek v katerem je ventilator opisan je kratek, zato je primeren tudi za malce bolj "umirjene bralce". Edino kar boste pogrešali je primerjava z drugimi hladilniki.

0 komentarjev