»

Test Thermalright SLK-900 - video

3dGameMan.com - Na 3dGameMan.com so spisali - ups, pardon, posneli - test Thermalright SLK-900 hladilnika. Večina vas ta hladilnik že pozna, zato ne bom nakladal. Povem le, da ga boste lahko namontirali tako na AthlonaXP, kot na Pentiuma4 (Socket 462 ali 478) in si sami izbrali ventilator glede na to, kako radi imate svoja ušesa. O tem bakrenem hladilniku sicer ne povedo nič novega, je pa to zanimiv pristop za ljudi, ki ne marajo dolgih strani testov in se raje udobno namestijo in si test ogledajo kar preko videa. Na voljo sta .wmv in .mov različici filma. Verjetno mi ni treba povedati dvakrat, da je priporočljiv širokopasovni internet.

15 komentarjev

Hladilnik za GeForce 4 Titaniume

Overclocker's Club - ThermalTake je pred kratkim predstavil svojo rešitev za hlajenje najnovejših Titaniumov. Hladilnik je narejen iz bakra, zraven pa dobimo še hladilnike za RAM, ki jih orginalne kartice nimajo. Pri ThermalTakeu zagotavljajo, da je njihov hladilnik boljši od standardnega, in da z njim lahko navijete svoje grafikulje do konca. Pri Overclocker's Club so ta hladilnik tudi preizkusili ter seveda o tem spisali članek.

0 komentarjev

Testiranje vodnih hladilnikov

Overclockers.com - Overclockers.com so napisali izjemno poglobljen članek, o testiranju radiatorjev za vodo. Članek se začne z razlago uporabljene teorije pri testiranju, nadaljuje pa se z testiranjem desetih konkretnih radiatorjev, ki pa jih boste pri nas žal bolj težko dobili. Pa te novice niti ne pišem z namenom, da bi brali teste teh hladilnikov, temveč, da boste iz tega članka dobili kakšno dobro idejo za svoje vodno hlajenje.

1 komentar

Glaerija modificiranih ohišij

JSI Hardware - Razne galerije, v katerih avtorji lahko objavijo slike svojih modificiranih ohišij so na internetu pognale kot gobe po oblinem dežju, toda še vedno je najboljša tista prva na VirtualHideoutu. Kakorkoli, svojo galerijo so ustanovili tudi na JSI Hardware in če ste navdušenec nad modifikacijami si jo le oglejte. Drugi se lahko zadržite, saj je večina ohišij že razstavljenih kje drugje...

4 komentarji