»

Bera testov

Hexus - Ker je današnji dan bolj skop z novicami, vam tu serviram nekaj malega testov. Prijetno branje.

2 komentarja

Modifikacija napajalnika -- "The Beetle style"

TheModFathers - Mnogo modifikacij smo že izvedli na Slo-Techu, tudi predelavo napajalnika, da smo ga prisilili v delovanju v paru, a denemo lahko, da imajo te modifikacije skupni imenovalec vsaj pogojne uporabnosti s tehničnega vidika. Na TheModFathers si lahko ogledate modifikacijo napajalnika na povsem drugačen način. Napajalnik so vgradili v malo večji plastični otroški model popularnega hrošča in ga opremili z ledicami. Vsekakor zelo zanimivo, a z malo uporabne vrednosti.

4 komentarji

Kaj vse lahko storite s CD-ji

Gospod natakar, ribjo ploščo prosim. :)

vir: Olympus.Net
CD Sculpture - Kaj storimo, ko nam priljubljeni štedilnik, ehm, oprostite, priljubljeni program za peko CD-jev, le-tega uniči? Plošček vržemo v najbližnji koš, kakopak, po možnosti z veliko jeze [;)]. Če pa imate teh medijev na zalogi veliko, lahko uporabite svojo domišljijo in napravite prave umetnine[:D].

Katere, vprašate? Hja, če sodite med ljudi, ki se jim valja doma kakšnih pet neuporabnih ploščkov, jih lahko porabite za okras vašega avtomobila. Ako jih imate na zalogi nekje od deset do trideset, lahko morebiti okrasite vašo sobo. Če pa imate na zalogi še več neuporabnih CD-jev, potem si velja ogledati tole stran! Dobili boste lahko namig, kaj z vašimi pokvarjenimi ploščki storiti.

11 komentarjev

Modificiranje glodalcev

TheModFathers - Modificiranje je vse bolj priljubljeno, zato se nekateri odločajo tudi za bolj ali manj zahtevne in zanimive stvari. Ena od bolj zanimivih pa je tudi modificiranje miške. Vse kar potrebujete, je nekaj LED diod (če imamo optično miško, le-teh ne potrebujemo), nožek in seveda miško -- brez katere ne gre -- ter nekaj drugih pripomočkov. Vse kar morate storiti pri tem je, da odvijačite zgornji del, in LED diodo, ki osvetljuje zadek, dvignete. Za modifikacijo pa vsekakor potrebujete tudi svojo domišljijo in nekaj potrpljenja.

0 komentarjev