»

Cooler Master ohišje ATC-201B-BXT

"Moj črni konj ne rabi uzde ..."

vir: Dan's DATA
Dan's DATA - V naši deželici bi lahko lepa in kvalitetna ohišja, ki se jih da prosto kupiti, našteli v minutki, naši čezoceanski prijatelji pa se naslajajo nad praktično neomejeno količino pisanih škatlic različnih dizajnov in cen.

Najbolj slaven izdelovalec je seveda Lian Li, a obstaja mnogo kvalitetnih izdelkov iz drugih delavnic, denimo Cooler Masterjeve. Eno od njihovih mojstrovin je za bralce preizkusil Dani (ne, ne naš Dani z Dannyjevih zvezd, ampak bolj znan Avstralec z Dan's Data). Zelo izvirno poimenovan...

1 komentar

24 ohišij na kupu

Tom's Hardware - Na Tom's Hardware so izvedli zanimiv test in sicer so na test postavili kar 24 ohišij. Nekatera od njih so kar zanimiva -- po pregledu vseh ohišij je bil izbor za najboljše ohišje kar težak, a so se na koncu odločili za ATCS-Tek MRO 16. Navdušila jih je predvsem kvaliteta in izgled. Test boste našli na kar 51 straneh, zato vam priporočam, da se uležete v vaš najljubši naslonjač in se lotite branja. Klik!

5 komentarjev

Vse v enem

Tom's Hardware -

Tiskalniki, ki imajo že vgrajen optični bralnik (domače: skener) postajajo vse bolj priljubljeni, zakaj tako lahko tiskamo, skeniramo, kopiramo in pošiljamo fakse hkrati; tiskalnik se spremeni v večnamensko napravo.

Na Tom's Hardware so na test postavili deset takšnih "tiskalnikov". Testirali so Canonove, HP-jeve in Lexmark-ove modele. Preizkusili so hitrost izpisa, glasnost med delovanjem, ceno tiskanega lista (tako barvnega, kot črnobelega) in porabo elektrike. Po opravljenih testih so priporočili HP-jev model PSC 2210 in Lexmarkov X125. Klik!

2 komentarja

Test o digitalni varnosti

CNet - Čeprav vem, da je nedelja dan, ko si vsi lahko odpočijemo od napornih testov, ki jih dobivamo od naših preljubih profesorjev, vam vseno priporočam, da si pogledate tole. Na C|netu sem našel zanimiv test, ki naj bi vam povedal kako ste zaščiteni in kakšno je vaše znanje o internetni varnosti. Test je zanimiv in kratek, zato veselo na reševanje!

4 komentarji

Robotski "nalagalnik" kaset

Slashdot - Kaj vse lahko naredijo ljudje, ki imajo preveč časa. Nekateri modificirajo, nekateri rišejo grafite na stene, nekateri pa se uležejo na travo in uživajo v skoraj pomladanskem vremenu, ki ga te čase ne manjka. Tisti z največ domišljije pa si zadajo nalogo, da izdelajo stvari tipa "Saj ni res, pa je". Med take ljudi spada tale tip, ki se je odločil, da naredi robota, ki mu bo pomagal nalagati kasete v videorekorder . Ustvarjalec je porabil veliko dela, saj je izdelava takega robota vse prej kot lahek posel. Za krmiljenje pa morate imeti tudi računalnik. Tip je svoj projekt na kratko predstavil in poslikal, na žalost pa ni izdal načrta, kako je vse skupaj naredil.

3 komentarji